Róka Adrienne meglehetősen szexi fotókkal tüzelte fel párját, a Törökországban edzőtáborozó újpesti csatárt, Kabát Pétert. A modell szerint fontos a figyelmesség – különösen Valentin-napon.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dömdödöm
Valentin napon és minden más hétköznapon is , reál , barca ,manchester united , milán
inter , Argentina ,brazil és német válogatott meccsek videoit kellene mutogatni neki ,hátha észre vesz valamit benne amit azok nagyon tudnak csinálnak ők meg nagyon nem :-(
martinpalermo
@dömdödöm: Szia A felsorolt csapatok játékosai,a játék minden elemében,fényévnyi távolságban vannak tőlük."Kicsit sárga-kicsit savanyú,de a miénk! "mondotta Pelikán.) maradjunk ennél.De ez a csaj, egészen kellemes.
dömdödöm
@martinpalermo: ja ? Ha a kabát és társai nem tudnak focizni akkor ne legyenek hír sem valentin napon sem máskor . Ha majd úgy száguld a pályán mint a C ronaldo vagy minimum egy modrics akkor majd szívesen olvasok róla és meg is nézem . Ezeknek nő is felesleges mert csak átöröklik tovább genetikailag a fizikai állapot és gömbérzéktelenséget . :-(
:-(
martinpalermo
@dömdödöm: Minden ,relatív.Így az igények is.Emberek között ,teszel olyan különbségeket,melyek ,nem valósak.Bármelyik labdarúgóval összehasonlítani C Ronaldót az nem ésszerű.Kabát magyar szinten jó labdarúgó, de messze van a világ klasszis jelzőtől.Országunkban az a baj,hogy ,nincs ,vagy hibás az utánpótlás nevelés,A kluboknál ,30 éve edző kerengő folyik.Megbukik egy edző,máris talál csapatot---ugyanazok az arcok ugyanazokkal a semmi szakmai tudással.a volt szövetségi kapitányok közül szerintem egy olyan nincs ki ne kapott volna 6-7 gólt komoly tornákon. A játékosok ezért azt csinálnak amit akarnak.Hülye lenne dolgozni,ha így is fényesen megél.Ez a genetikai megállapítás pedig félelmetesen hangzik! Örökíthetők a gének,de kérdem ,én tőled,mit tudsz még mondani,arra,hogy C-Ronakldó gyermeke az is világklasszis lesz, mint az apja?,mert ha nem! akkor csináljon inkább egy kis sámlit, igazam van?
dömdödöm
@martinpalermo: jó értem , a genetikai szöveg az poén volt ,irónikus megállapítás
ha nem értetted akkor most elmondtam . Persze hogy ilyen nincsen tudom .
Én az amszterdami 8:1 óta nagyon kivagyok rájuk és tudom hogy a Kabát nem volt benne de akkor is egy kalap alá lehet őket sorolni ,, szóval én csak mondom a magamét ,a problémát ( ami nem kicsi ) megoldani nem tudom várom azokat akik végre elkezdenek dolgozni a megoldáson mert ez az egész egy Nagy 0 ahogy van stadionokkal vagy a nélkül :-(
martinpalermo
@dömdödöm: És még folytathatnánk hetekig a borsó falra hányását--itt a foci soha nem lesz jobb.A labdarúgó pályák amelyek 10000 nézőt befogadnak,és rendezett álló ,és ülőhelyekkel(WC-k Is benne:-)) )rendelkeznek, netalán -tán esti mérkőzések rendezése is megoldott--azok stadionok.:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.