Megúszta a whiskys botrányt Stohl András! A Liget Club üzletvezetője A Blikknek elárulta: nem jelentették fel a népszerű színészt.

Stohl András péntek hajnalban megdézsmálta a szórakozóhely zárva tartó VIP-részlegét. Az elmúlt években a büntető törvénykönyv szigorításai óta néhány százforintos lopásért is előállíthatják az elkövetőt.

Kamarás Péter ügyvéd szerint szabálysértési eljárás várt volna Bucira, ha feljelentik. – Amennyiben bizonyított, hogy elemelte az italt, és ez nem éri el a 50 ezer forintot, akkor az tulajdon elleni szabálysértésnek számít. Ez pénzbírságot von maga után – írja a Blikk.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lenhardtibolya
Úgy látszik ez a figura mindent képes megúszni... Szomorú, hogy ezek után is foglalkoztatják ezt a drogos, piás un. "színészt"...
human
Na ez megint az árokszélén fog kikötni.
mariaberta
Na itt a gyönyörű példája az egyenlő elbírálásnak.
Valaki elemel egy rúd szalámit, azon kívül, hogy megbüntetik, ország-világ csúfjára ítélik, a bulvár sajtó minden lehetőséget kihasznál. csak hogy megszégyenítse, a másik, nyugodtan részegeskedhet, drogozhat, csinálhat életveszélyes balesetet, és, hogy szeszvágyát kielégítse, még el emel egy kis piát is.
Nyugodtan megeheti, mert neki mindent szabad? Ki áll emögött az ember mögött, akinek védelmében bármit elkövethet, és az bocsánatos bűn?Itt lenne az ideje, hogy ezt a szemérmetlen, gátlásos bűnözőt végre a társadalom ítélje el, mert a hivatalos szervek sza---rnak az egészre,
mariaberta
@Szvetlana: Igaz, de az letöltötte a rá kiszabott büntetést, ez meg röhög a markába.
Szvetlana
@mariaberta: Buci is volt börtönben, de úgylátszik, hogy nem tanult belőle:))
1951
"Egyenlő az egyenlők között"! Ugye mehet még ez a megkülönböztetés Magyarországon?!!
silber13
@lenhardtibolya: Ibolya kedves! Derék rendészeink és ilyenek, úgy látszik nem olvasták Brecht örökbecsű darabját, tudja, amiben elhangzik a felszólítás valamilyen Arturo Ui megállítására, ezért nem is tesznek semmit.
Maszlag
Aki lopni is képes, az már alkoholista.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.