A büntetés ellen nem lehetett fellebbezni: a kereszténységre áttérés bűne miatt egy fiatal szaúdi nőt élve elégetett saját apja, miután kivágta lánya nyelvét.

Forrás: dzsihad.blog.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Evikati
@charlie: A fanatikusokat igen!
Minden vallás nagyon sok áldozatot követelt a történelem során. Mártírok, gyilkosok, egyaránt a vallási fanatizmustól elvakultan váltak szereplőivé egy-egy megrendítő eseménynek. Hit nélkül nehéz élni, szerintem nem is lehet. Hogy ki, miben hisz az a magánügye. Ha aljas cselekedetekkel a vallás mögé bújnak, az súlyosabb bűn, mint mikor egy "eretnek" követ el bármit.
charlie
Én boldogan elvagyok mindenféle dologban, istenségben való hit nélkül.
az univerziumot nem a mindenféle természetfelettiek irányítják, hanem (bonyolult) tudományos folyamatok.

Ezt úgy lehet jól szemléltetni, hogy képzelj el egy kort, benne egy pici fehér részt, ez az amit jelenelg 100%-osan értünk, aztán egy szürkés sáv, ami folyamatokat úgy-ahogy értünk, vagy most kezdünk el megismerni, aztán ott van a fekete rész, amik számunkra jelenleg ismeretlenek. na, ott van a vallás is. azonban ez a rész az idő előrehaladásával egyre kisebb lesz, így előbb utóbb a mindenféle természetfeletti, alatti dolgokban való hívés is el fog tűnni.
narziss
@charlie: Nem tudom, ismered-e, de szerintem érdemes lenne Grandpierre Attila csillagász írásait olvasgatnod, Az élő világegyetem könyvét főként:

www.grandpierre.hu/200211/konyvismertetok.html

www.grandpierre.hu/elovilagegy.htm

latorkuvasz
szegénységi bizonyitvány
én is charlie véleményét osztom, meg a második hozzászólóét:
" mobo 2008.12.20. 22:18:18
Hát igen, ez (is) önmagáért beszél.
Csak gratulálni tudok minden olyan embernek, aki párezer éves mesekönyvek alapján családtagot vagy mást gyilkol, utál, lebűnösöz, kiközösít stb.
Grats. "

pont.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.