Étvágy aztán biztosan kell ahhoz az újfajta húsáruhoz, amelyet spanyol tudósok fejlesztettek ki. Ízre állítólag finom, csak ne tudnánk, miből készült.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

varrólány
Most se igazán tudjuk mit eszünk, már hogy miből készül. De majd kiderül mégis lehet szarból várat építeni !
Pisti271
Természetesen szó sincs arról, hogy szart kevernének a kajához.
Baktériumot adnak hozzá, ami mellesleg előfordul a kisbabák székletében is.
(ha már előfordul, akár hozzá is juthatnak onnan)
Nem a babaszart dolgozzák fel tonnaszámra, hanem kivonnak igen kis mennyiséget
és miután ezt 100%-osan megtisztították, ellenőrizték, táptalajon, fermentorokban elszaporítják.
A füstölés pl kedvelt tartósítási módszer. A füst aromája nagyon sok vegyületet tartalmaz.
Úgy rémlik a tanulmányaimból, hogy ezek között olyanok is vannak, amik egyébként a
hullamérgek között fordulnak elő. Ettől még szeretem a füstölt termékeket.
Nakimaga
A Spanyol viasz után a Spanyol szalámi ! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.