Többen is értetlenkedve állnak az előtt a hír előtt, miszerint Csala Zsuzsa százmilliós vagyont hagyhatott örököseire. A komika sokszor panaszkodott az újságoknak, hogy anyagi gondokkal küzd.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
Akkor érthető valós, vagy álrokonok szorgoskodása a házban! Én mindenesetre megpiszkálnám őket! Rendőrileg!
mariaberta
Csupán annyit: ahhoz képest hogy állandóan arról panaszkodott, a nyugdíjából nem tud megélni és betegen is dolgoznia kell, érdekes hír.
De hagyjuk a holtakat pihenni, az örökösök meg majdcsak megosztoznak a zsákmányon.
Senara
ÉS akkor mi van panaszkodott , talán azért nehogy meglátogassák az idősekre "speciálódott" De könyörgöm "nekünk" mi közünk hozzá ? Illetve a bulvár újságnak !
dömdödöm
Lehet félt szegény hogy rászállnak miből van , aztán úgy döntött nem ő költi el . :-(
hattorihanna
Meglepő lenne,én is láttam azt a riportfilmet ahol a kutyáival mutatták otthon.Ha jól emlékszem megélhetési gondokkal küzdött.
silber13
@mariaberta: Hát nem tudom. Ha Te bolondja lennél a épeknek, és lenne is jó pár darabod, megválnál valamelyiktől? Nem hiszem.Inkább koplalnál, bizva valamiben, de nem válnál meg tőlük. Zsuzsa néni ilyen volt. ( Volt szerencsém ismerni.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.