Évek óta súlyos gerincsérvvel küzdött a Jászai Mari-díjas színésznő, végül mégis agyvérzés végzett vele. Barátai szerint már nem akart élni, feladta a küzdelmet. Egy kórház intenzív osztályán hunyt el a generációkat szórakoztató komika, Duna-parti házánál szombaton szokatlan mozgolódást tapasztaltunk. Az utóbbi években csapások sora érte: bezárt imádott Vidám Színpada, három éve rajongásig imádott kutyája is elpusztult, tavaly tavasszal elöntötte az ár budakalászi házát, három hónapja pedig nővérét is elvesztette Csala Zsuzsa. Nem csoda, ha a 80 éves komika a súlyos anyagi gondok közepette, tragédiáktól sújtva egy ideje maga is lemondott az életről. Bár a színpadon állandóan bohóckodott (tavaly őszig még játszott is), életében már semmi boldogságot nem talált, magányos volt, s ezen a magányon már kollégái, barátai sem tudtak enyhíteni.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

postamester
Szomorú, hogy egy ember halála után megjelennek a hiénák...
silber13
Na, ilyenkor kellett volna a házban mocorgók nyakára küldeni a yardokat és beszámolltatni, milyen jogon tartózkodnak ott!! Hahivatalosan tudják igazolni ottlétük jogosságát, akkor rendben! De nem vagyok én olyan biztos ebben!!
postamester
Szomorú, hogy egy ember halála után megjelennek a hiénák...
Szvetlana
Ha ez így igaz, ahogy a Blikk állítja, akkor ez röviden: gyomorforgató.
A rendőrséget kellene értesíteni, mert akkor ez bűntett.
Desischado
Egyetértek, a rendőrséget kellett volna azonnal riasztani! Elsírtam magam a hír hallatán, én is nagyon szerettem a művésznőt! Nyugodjék békében! Az angyalok odafent biztosan nagy nevetéssel fogadták, én meg idelent sírok, nyilván nem egyedül!
tivoli
Akik ott jártak, hozzátartozók lehettek. Egy haláleset kapcsán rengeteg elintézni való akad, valszeg az ilyenkor szükséges fontos iratok beszerzéséért voltak ott. Vagyont széthordani később is ráérnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.