Épp férjhez menni készülök, de közben totál kivagyok idegileg. Huszonkilenc éves vagyok, és úgy érzem, megtaláltam az igazit. Szerelmes vagyok, ha nem is halálosan, de nagyon szeretem a páromat, és el tudom képzelni, hogy akár a halálig vele maradjak. Csakhogy bekavart egy ex.

Forrás: Kiskegyed
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macsi
Zsarol? Bizonyítani tudja fotóval vagy két hiteles szemtanúval? Nem? Akkor? Tagadd le, egy állítás, egy tagadás és elég belengetni, hogy az ex szimplán féltékeny, ezért talál ki dolgokat. Könyörgöm..ha már hülye voltál, lúzer ne legyél... de komolyan... Amúgy meg az ilyen nőre egy dolgot tudok mondani ("el lennék munka nélkül, született feleségként, tengerparti nyaralás, a tenyerén hordoz"): élősködő.
Hellcat
3 hónapos kapcsolatban gondolkodás nélkül lefeküdni mással mert hogy az "jár neki"??? Nem érdemli meg ez a nő az ilyen kedves faszit...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.