Évekkel ezelőtt egy ismert szocialista politikus barátnője volt a Ruttner György elleni eljárás egyik sértettje. Az asszony feljelentésében azt állítja: közel 90 milliót adott ő és férje az ügyvédnek ingatlanvásárlásra, amivel a védő nem számolt el. – Ruttner Györgyöt évtizedek óta ismerem, de sosem volt vele, mint büntető ügyvéddel kapcsolatom. Az üzleti ügyeinket intézte, szerződéseinket készítette. Ruttner keresett meg engem 2011-ben. Azt mondta, tudja, hogy meg szeretném vásárolni az önkormányzati tulajdonban lévő üzletemet, és segít nekem ebben – emlékezett az asszony, aki nem járult hozzá a neve közléséhez.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Csak azt mondjatok el nekem, ha van ra otletetek, hogy a Ruttner elleni feljelentesbe mi a tetves losz@rnak lett beteve az a megjegyzes, hogy a kikapos holgyikenek SZOCI politikus volt a baratja, EVEKKEL ezelott, de mar megtert, nem kurva tobbe, hanem rendes, tisztesseges , dolgos, nevet elhallgato asszonyka, aki igy vedi az uj ferjet, a sajat uzletet, meg minden egyebet, ami korulotte van, hiszen o nem is akarta megvenni azt az uzletet, hanem az a cu'na Ruttner akarta ratukmalni, potom aron...

Istenem, a Grimm fiverek mit kaszalnanak most az ilyen gyonyoru tortenetekkel,...:-)))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Hellcat
És pont most jutott eszébe...eddig nem zavarta vagy mi?
silber13
A cikk szerint2013 végéig vártak, több másik feljelentővel együtt léptek, nem egyedi esetről van szó!
karma1
Csak azt mondjatok el nekem, ha van ra otletetek, hogy a Ruttner elleni feljelentesbe mi a tetves losz@rnak lett beteve az a megjegyzes, hogy a kikapos holgyikenek SZOCI politikus volt a baratja, EVEKKEL ezelott, de mar megtert, nem kurva tobbe, hanem rendes, tisztesseges , dolgos, nevet elhallgato asszonyka, aki igy vedi az uj ferjet, a sajat uzletet, meg minden egyebet, ami korulotte van, hiszen o nem is akarta megvenni azt az uzletet, hanem az a cu'na Ruttner akarta ratukmalni, potom aron...

Istenem, a Grimm fiverek mit kaszalnanak most az ilyen gyonyoru tortenetekkel,...:-)))
vukkocska
Inkognitóban én is beszélnék össze vissza. Kicsit elkésett a vallomással. Most meg csak a szocialista politikust nem értem, ez meg hogy kerül ide. Ez olyan Zuschlag2.
dr. prédikátor
Mifelénk nevén nevezik az ilyen nőt!!! K...va!
Sede
ebben az ügyben milyen jelentősége van annak, hogy a nőci korábban kivel hancúrozgatott??? semmilyen.
soljanka
" Emellett felajánlotta, hogy egy másik kerületben, ahol szintén jó kapcsolatai vannak, segít befektetési céllal más önkormányzati ingatlanokat is vásárolni"

Szóval jó szokás szerint ingyen pénzhez szerettek volna jutni, és hát nem zavarta őket, hogy az ügyvéd "úr" a zavarosban halászva akar nekik az állami tulajdonból kiszakítani nekik egy kis szeletet. Mert ugye, ha volt 90 milliójuk, akkor önkormányzati lakásra nem volt szükségük. Saját üzletük volt, így a megvásárolandókat valószínűleg bérbe adták volna, vagy jó pénzért eladják.
Erre mondják, hogy " nagyot akart a szarka..."
Vajon miért nem tudom sajnálni?
Január
Van olyan, hogy valaki nagyban van, aki kicsiben "szórakozik" a letétben elhelyezett pénzekkel. Történt, hogy egy ismerősöm eladta a lakását.
A vevő a vételárat egyösszegben átadta az adásvételt bonyolító ügyvédnek. Aki ezt a vételárat több részletben, és több hónap alatt adta át az eladónak valamilyen okból jóval az eladó kiköltözése a vevő részére történő kulcsátadás után.
Valamilyen okból az ügyvéd húzta-vonta a vételár teljes átadásának az időpontját.
Jogszerű?
Dr. Felipe
"Évekkel ezelőtt egy ismert szocialista politikus barátnője volt"

Most akkor a barátnője vagy a szeretője?
Levendula
Ezek úgy beszélnek a tízmilliókról, mint más rendes ember az ezrekről...
QQCSI
@Hellcat: Bors online...no comment.
@Január: Sajnos az ügyvédek, a közjegyzők,
legfőbb ügyészek, alkotmánybírók,
--általában a jogi diplomával rendelkezők--
már eljátszották a becsületüket.
Amikor ügyvédi segédlettel működhetnek a lakásmaffiák,
ott nincs jog, nincs tisztesség, nincs becsület.

Tisztelet a kivételnek,
jelen esetben @a Tündik bündije:"
az üdítő kivétel.
karma1
@dr. prédikátor: Kedves, felenk is igy hivjak az ilyen asszonyallatot, szoval en is neven neveztem a lotyot...:-(((
QQCSI
@QQCSI: Arról már nem is beszélve, hogy az egy főre jutó jogászok száma szerintem Magyarországon a legtöbb. (Vannak, akik még tanultak is érte, hogy dr.legyen a nevük előtt.)
mariaberta
Hát elég szánalmas, hogy mindenütt csak a szoci politikusok aljasok, bünözők, lopnak, csalnak, a fideszesek meg tisztességes, becsületes, erkölcsös, stb. emberek.
Kilóg az a lóláb, ami már nem is láb, hanem óriási pata.
tavaszi
...a hölgyet nyugodtan lelehet kurvázni...attól még Ruttnernek annyi. de gondolom, ahhoz hogy a hölgyet igy "sértegessük"...ahhoz kellett egy csődör is. beszéljünk világosan!...Ruttner elszámitotta magát ..és most rákefélt ...

Mindenesetre roppant érdekes hogy 8 év cocilista kormányzás alatt egyettlen fideszest nem itéltek el...nem tettek háziőrizetbe...stb.stb.
QQCSI
@tavaszi:" Mindenesetre roppant érdekes hogy 8 év cocilista kormányzás alatt egyettlen fideszest nem itéltek el...nem tettek háziőrizetbe...stb.stb. "

Rém egyszerű:
1./ A balosok olyan balf@ßok, hogy még a vizes lepedőt sem tudták a fideszesekre húzni.
2./ A fideszesek olyan sunyik, hogy a sumák jogászaik eleve úgy intézték az ügyeiket,
hogy ne bukhassanak meg.
Desischado
Nekem valahogy érdekes, hogy most állt elő ezzel a történettel, valamint mi köze ahhoz, hogy kinek volt a rihéje? Miért kell ezt most idehozni, hogy szoci politikusnak volt a szeretője? Nekem ez a lejárató kampány részének tűnik...
mariaberta
Nem hiszem, hogy a szeretőtartás pártfüggő. Ki a fenét érdekel?
Vannak nők férfiak, többnyire elég ismertek, akik hetente esetleg évente váltogatják a szeretőiket. /Na az éventét csak viccből írtam./
coni
Akkora bajban van az ország, hogy a Fidesznek folyamatosan újabbnál újabb sztorit kell kitalálnia, hogy a választásig ki ne derüljön, hogy ők valóban elk@rták!
karma1
@QQCSI: Gyurcsany azt hitte, hogy uriemberekkel van dolga, bar lathatta, hogy akarmit is talal ki, a fideSS allandoan keresztbe tesz neki, inkorrekt modon...Gyurcsany es elodei nem tettek akkora kart Magyarorszagban, hogy az elszamoltatas lett volna a kovetendo lepes. Gyurcsany sztem azt hitte, hogy mindent meg lehet targyalni a fideSS-es politikusokkal, es nem kell olre menni... De amikor Gyurcsany es Bajnai szolgalati ideje letelt, ez kapora jott orbannak, hogy beleepitse a 2010-es valasztasi kampanyaba a " mindenkit elszamoltatunk" , "ket het alatt rendet teremtunk" es " egymillio uj munkahelyet letesitunk" szlogeneket, amik az ujdonsagukkal hathattak az emberekre akkor... Azota mar bebizonyosodott, hogy semmit sem tartottak be ebbol, sot...:-(((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.