A Liszt Ferenc-díjas zeneszerző, előadóművész, szövegíró anyagi helyzete még mindig nem stabilizálódott – írja a Blikk.

A Blikk megtudta, hogy Gerendás Péter betéti társasága, a G.P. Music Bt. szerepel a NAV végrehajtási eljárás alatt álló adózók listáján. Gerendás mint beltag szerepel a cégben, azaz saját vagyonával felel mindenért.

A kilencgyermekes édesapa 1994-ben hozta létre vállalkozását, amelyen keresztül többek között hangfelvétel-készítéssel és -kiadással, könyvkiadással, hirdetéssel, film- és videogyártással foglalkozik. Felesége, Nóra 1999-ben csatlakozott a cégbe mint kültag – emlékeztet a lap.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

análisdrabális
Az adócsaló bűnözőknek a sitten a helye!
A stadionos miért is van még szabadlábon???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
"coni
Valóban logikus, hogy a kilencgyerekes apukával kezdi a NAV nem az 1000 Milliárdos ÁFA csalókkal. Mert ez a magyar családok kormánya.."

Elfelejtett a Helyi Témában benyalni 2010 nyarán a győzteseknek, nem úgy mint mások, ahol pl az interjú az egyik, addig nem fidesz hívő művésznek egy milliárdot hozott, plusz az asszonynak, akit férfiként jelentettek be a kitüntetésekor, egy váratlan Jászai Díjat fialt.
karma1
@QQCSI: Igen, O is el akart menni, allitolag a hazat is eladta, de ezek szerint megsem ment el. (Igaz viszont, hogyha valaki a NAV tartozas-listajan van, es 250 ezer forintnal tobbel tartozik az adohatosagnak, akkor azt nem engedik ki repulovel az orszagbol. Nem tom, hogy autoval le tudott volna-e pattanni?) Szoval, ez IS lehet egy ok a szivelyes itthonmaradasanak...
QQCSI
Nekem most beugrott valami, miért is vegzálhatják Gerendást:
A piros inges gitáros, ugyibáááááár Gerendás Péter.
www.youtube.com/watch?v=FWAekbh0J9U
bivaly
Biztosra lehetett venni,hogy Gerendás és Dopeman sem megy külföldre,Blöff volt az egész! Egyik sem kellene lomnak egy országban sem!
mariaberta
Hát mint tudjuk, Gerendás Herényi Károly veje, most őt kell kikezdeni, mert Herényiékkel nem mentek sokra.
nezelodo
"mariaberta
Hát mint tudjuk, Gerendás Herényi Károly veje, most őt kell kikezdeni, mert Herényiékkel nem mentek sokra."

Az elvetemült városházi szürke eminenciás Demszky mellett meg a halálraítélt ötvenhatos veje, és Simicska haverja lett feketeseggü, és nagy csinnadrattával "leleplezték". Miután a fidesz kielégítette a hívei bosszúvágyát, sumákban, ahogy szokták, elaltatták az ügyet, már nem baj az a kétmilliárd sem, amit a fidesz tudtával és jóváhagyásával lenyúlt. A hívek elélveztek az "igazságtételtől", a vezér meg röhög, hogy megint megvezette a nyájat, ahogy egymás között nevezik a híveiket. Szóval zavartalanul lehet bégetve rohanni a vezérkos után.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.