Nagyjából mindenki szeretne gazdag lenni, de csak keveseknek jön össze. Van egy képlet, amely szerint a vagyon általában három generáción át marad meg. Az első nemzedék összehozza, a másodi...

Forrás: Kiskegyed
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Január
A gazdagságra is szocializálni kell az embereket. Tehát a nevelés sokat számít.
Aztán az sem árt, ha valaki eleve úgy születik, hogy jó érzéke van a pénz kezeléshez.
Nem véletlenül vannak olyan emberek, ahol kicsi koruktól kezdve a gyerekek pénzt kapnak ajándékba, és mire felnő jól kezeli a pénzt.
Sokat jelent a mai világban, amikor minden a pénzről szól.
vidi500
Én nem akarok gazdag lenni!
Az embernek úgyis csak 1 feje van, amit este lehajt a párnájára, több helyen egyszerre úgysem tudja megtenni. 1 hasa van amit teletömhet.
A mindig többet - többet összeharácsolni, az egy betegség...
A boldogsághoz, jó élethez igaz nélkülözhetetlen a pénz, de van az a határ ami fölött a pénz már nem boldogít. Ez a határ viszont nincs túl magasan!
Persze "nagyuraink" igen céltudatosan gondoskodnak arról, hogy az emberek legnagyobb része még annak a nem túl magas határnak a közelébe se kerülhessen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.