Budapest – Készül a házi őrizetre Eva Rezesová (38) családja. A Vasárnapi Blikk információi szerint a milliomos iparmágnás família fenntart egy lakást arra az esetre, ha a hétfőn kezdődő másodfokú tárgyaláson az eljárás ismételt lefolytatásáról dönt a bíró. Ezt kérte ugyanis a védelem, miután – ahogy azt tegnap megírtuk – kiderült, hogy egy új szakvélemény megkérdőjelezte a vád koronatanújának a vallomását. Ha valóban új eljárást rendelnek el, Rezesová előzetes letartóztatását nagy eséllyel újból házi őrizetre módosíthatják, amit ügyvédje természetesen indítványozni is fog. Úgy hírlik, hogy a házi őrizet helyét Eva anyja most nem az elsőfokú ítélet idejére kiszemelt Prestige Towerben képzeli el. Korábban már tárgyalt egy ingatlanközvetítővel, és felmerült, hogy egy családi házat vásárolna, ahol nem zavarnák egyébként sem jó állapotban lévő lányát kíváncsi tekintetek.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
Házi őrizetre számít? Ahol lehet alkoholizálni, haverokat fogadni, stb.???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bögöly
Amit az ír gázolóval is összeszerencsétlenkedtek,már az is világszégyen volt.
A magyar bírói karral /is/ nagyon nagy bajok vannak.

Ui:- az ügyvédeknek nevezett sakálokat személyesen vonnám felelősségre.
Persze,biztosan van kivétel,de én még nem láttam egyet sem.
Pénzért az anyjukat is eladnák.
postamester
Mekkora összegek foroghatnak ebben az ügyben is ???
Rezesribinek meg van böven !!!
Rohadjon el egy börtönben élete végéig ( ha túléli !)
Desischado
Ez döbbenet! Most hallottam, hogy páva lányát megtámadó fickó 12 évet kapott! Ez a ribanc meg lassan ártatlan lesz, ha így folytatódik! Ebben a bírók és az ügyvédek is hibásak! (Tündikém, tisztelet a kivételnek!) Miféle eljárás folyik itt?! Pénzért mindent el lehet kerülni?! Gyalázat! Rohadjon a börtönben élete végéig ez a mocsok gyilkos!!! És a koronatanú szavahihetőségét kétségbevonták?!?!?! Ez Abszurdisztán tényleg!
mhsztag
@Desischado: orbániában ha egy fidesznyik mondjuk kiírt egy falut, max kap 2-3 felfüggesztettet, de ha te mint egyszerű jobbágy pofán törölsz egy fidesznyiket, akkor bizony életfogytiglan jár.
Erre is igennel szavazott április hatodikán a birkanyáj.
Desischado
@mhsztag: Semmit nem tudok ellene mondani, szomorú, de igazad van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.