London – Százhúsz magyar szexrabszolgát tartott ki az az angliai bűnszervezet, amelynek vezetőit pénteken állították bíróság elé Nagy-Britanniában. Á. Krisztián (33) és nővére, Á. Szilvia irodai munkára és bébiszitter állásokra jelentkező magyar nőket csalt ki Angliába, hogy aztán óránként 15 és 40 ezer forint közötti összegért bocsássák áruba a testüket. A prostituáltakká tett nőket megfenyegették, útlevelüket elvették, és azzal zsarolták őket, hogy engedetlenség esetén elárulják mit sem sejtő magyarországi rokonaiknak, hogy örömlányokként keresik a kenyerüket a szigetországban. – Az áldozatok súlyos traumát szenvedtek, szorongásuk még akkor sem csillapodott, mikor utólag elmesélték nekünk a történteket. Az egyik rendőrségi tolmács sírva is fakadt, miközben a lányok a velük történt borzalmakat ecsetelték – mondta Alan Clark nyomozó az Ilford Recorder című helyi lapnak.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
@evacica: Nezd, en is kulfoldon dolgozom, de mielott kimentem mindenrol alaposan tudakozdtam. Aki ugy vag bele egy kulfoldi munkaba hogy fogalma sincs rola hol es mit fog dolgozni az rettenetesen buta. Arrol pedig nem is beszelve hogy az utleveluket miert adjak oda egy ismeretlennek? Termeszetesen a striciket meg kell buntetni kemenyen, eznem vitas. Viszont a lanyok is lehettek volna korultekintobbek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
postamester
@evacica: Bocsika, de nem értek Veled egyet !!!
Az itthoni prostik az út szélén ácsorognak, fillérekért csinálnak mindent,
és a stricik ugy bánnak velük, mint a rabszolgákkal...Hát ezért mennek inkább
külföldre, a több kereset reményében, ez az eset egy kirívó példa,
de a többség 1-2 évig van kint, és annyi pénzzel jön haza, amit itthon 5 év alatt nem keresett volna meg... Ha már itt tartunk : Mi a véleményed a Dubaiban " dolgozó "
hivatásos celeb-qrvákról ???
Desischado
Én azt mondom, hogy Evacicának igaza van. Viszont Yodának is. Sokan úgy mennek ki, hogy remélik, jobb lesz, és mert nem igazán tájékozottak, ilyen helyzetbe is kerülhetnek. De az ország klasszul teljesít, azért mennek innen ész nélkül kifelé!
töky
Napi húsz kuncsaft?... Nem semmi. Akkor az övék nem kopik csak fényesedik? Képzelem a tizenöttöl fölfelé már milyen lucskosba mártogatták waze...
Jávor
Van egy olyan érzésem, hogy a striciknek maximum az állampolgárságuk magyar.
csikknorisz
@X-ray: Nem csak a teljes nevüket szokták közölni a bűnözőknek az angol sajtóban, hanem a fotójukat is, persze kitakarás nélkül.
www.kilburntimes.co.uk/news/crime-court/guilty_trafficking_gang_who_forced_foreign_women_to_work_in_brothels_in_brent_1_3641856
Nálunk a bűnözők személyiségi jogai, meg egyéb ombucmani marhaságok miatt nem merik kitenni.
postamester
@csikknorisz: A képeken egyik sem " magyar " , csak a nevük...Igy már érthetö !!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok