Az RTL Klubtól a TV2-höz igazoló Ördög Nóra szerint ő nem áruló és döntése nem alku kérdése volt, ráadásul pontosan tisztában van vele, hogy mi áll a szerződésében és vállalja a következményeket.

Blogjában azt írta a második gyermekével várandós Ördög Nóra, hogy "csak olyan dolgokban vettem részt eddig, amiben 100%-ig tudtam hinni, amiért teljes szívemmel és lelkemmel tudtam lelkesedni, mert csak így van értelme. És nagyon hálás vagyok mindenért, amit az RTL Klubon műsorvezetőként végigélhettem! De egy ideje már érzem, hogy szükségem van új impulzusokra ahhoz, hogy biztosan ne váljak unalmassá" – írta.

"Képernyősként az arcommal, a személyiségemmel képviselem – és így kockáztatom is – több 100 ember munkáját. Lépnem kellett. Áruló lennék? Nem hiszem. Igen, nagyon sokat kaptam és tanultam, amiért cserébe én is szolgáltam 13 éven keresztül: szorgalmasan toltam előre a műsorok szekerét gyakornokként, szerkesztőként, műsorvezetőként, arcként" – tette hozzá.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Desischado
A házasságáról szóló hírek igazak. Csak azért ment férjhez, mert "világraszóló esküvőt" akart, de már Nánásival is találkozgatott. És én sem kedveltem soha, beigazolódott a sejtésem, hogy egy számító, törtető kis nőcske. Nyilván arra számít, hogy mivel a fidesz banda a TV2-őt favorizálja, neki is vezető feladatok jutnak. jellemtelen, gátlástalan, és az én véleményem szerint is áruló. Az RTL-nél lett ismert arc, és hálából aljasul hátba támadja a csatornát. Nem lepődnék meg, ha kiderülne, hogy fideszes fan!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Most olvastam, hogy több mint két milliót fog kapni havonta! Ezért már érdemes volt lealjasodni, ugye?
alte trottel
Óbazmeg, ez a cölöbnek látszó kirakatrendezési segédanyag még mindig téma?
mariaberta
Most köszöni meg az RTL-nek, hogy még terhesen is foglalkoztatta a "szombat esti páros tánc"-ban. Pedig biztosan akadt volna nem terhes műsor vezető is.
Vicces lesz a két "celeb" műsorvezető rivalizálása, Clau és Nóri??? Jól fogunk szórakozni.
bakegya
@Desischado: az-vitán felüli pénznyelő automata ez a Nóra is-az én lányaim is piacképesek,de erre a piacra semmi pénzért nem mennének arcoskodni-magyarázkodni felesleges -egyértelmü meglépés a lépés.
A bébiszvetterr már nyilván kéznél van-a gyerekei mellé hogy meg ne ártson a szépségének !DDD
amaramaistanna
@amaramaistanna: Javítás: német tulajdonosai...
hattorihanna
Én sem értem miért nem az anyaság a legfontosabb neki,hiszen hamarosan már négyen lesznek,és két gyerkőc meg a háztartás bőven adna neki feladatot.Annyira vágytak a gyerkőcre,most hogy megvannak,végre kiteljesedhetne igazi anyaként,erre már a karrierjével foglakozik.Nem szimpatikus hozzállás,pláne hogy anyagilag sincs rászorulva,másrészt pedig ő is tisztában van a tv2 jelenlegi politikai irányultságával.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.