Az RTL Klubtól a TV2-höz igazoló Ördög Nóra szerint ő nem áruló és döntése nem alku kérdése volt, ráadásul pontosan tisztában van vele, hogy mi áll a szerződésében és vállalja a következményeket.

Blogjában azt írta a második gyermekével várandós Ördög Nóra, hogy "csak olyan dolgokban vettem részt eddig, amiben 100%-ig tudtam hinni, amiért teljes szívemmel és lelkemmel tudtam lelkesedni, mert csak így van értelme. És nagyon hálás vagyok mindenért, amit az RTL Klubon műsorvezetőként végigélhettem! De egy ideje már érzem, hogy szükségem van új impulzusokra ahhoz, hogy biztosan ne váljak unalmassá" – írta.

"Képernyősként az arcommal, a személyiségemmel képviselem – és így kockáztatom is – több 100 ember munkáját. Lépnem kellett. Áruló lennék? Nem hiszem. Igen, nagyon sokat kaptam és tanultam, amiért cserébe én is szolgáltam 13 éven keresztül: szorgalmasan toltam előre a műsorok szekerét gyakornokként, szerkesztőként, műsorvezetőként, arcként" – tette hozzá.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Desischado
A házasságáról szóló hírek igazak. Csak azért ment férjhez, mert "világraszóló esküvőt" akart, de már Nánásival is találkozgatott. És én sem kedveltem soha, beigazolódott a sejtésem, hogy egy számító, törtető kis nőcske. Nyilván arra számít, hogy mivel a fidesz banda a TV2-őt favorizálja, neki is vezető feladatok jutnak. jellemtelen, gátlástalan, és az én véleményem szerint is áruló. Az RTL-nél lett ismert arc, és hálából aljasul hátba támadja a csatornát. Nem lepődnék meg, ha kiderülne, hogy fideszes fan!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
SpamKontroll
Oh, jajh, odavagyok...

Amúgy se vagyok érte oda... Nekem nagyjából mindegy, hogy hol vezet műsort tündike bündije...
sekele
Van az a pénz...

Nem csoda ha egy Oscar díjas operatőr-rendező hajlandó volt leadni az igényességéből, akkor egy "való-világ" csatorna üdvöskéje miért ne tenné?
ágimami
"Képernyősként az arcommal, a személyiségemmel képviselem – és így kockáztatom is – több 100 ember munkáját. Lépnem kellett. Áruló lennék? Nem hiszem. Igen, nagyon sokat kaptam és tanultam, amiért cserébe én is szolgáltam 13 éven keresztül: szorgalmasan toltam előre a műsorok szekerét gyakornokként, szerkesztőként, műsorvezetőként, arcként"

Hát Nórikám nem tudom ki kapott többet!!

"Találkozunk ugyanúgy a „dobozban”, csak egy gombbal arrébb!"
Ennyi???

Egyetértek @Horizont: -al emberileg én is nagyot csalódtam!!!
Senara
Lehet nem anyagi hanem más oka volt , pl nem értett egyet , hogy a csatornája kritizálni kezdte generalisszimuszt .
pityuka
Megtalálta zsák a foltját. Amúgy sose csíptem.
szandokan
@pityuka: Ha nem lennék tisztességes családfő, én lehet, hogy megcsípném azért...:-)
nefelejcs10
Talán közelebb lehet jutni Ördög Nóra jellemvonásaihoz,ha az előző házasságának és felbontásának körülményeit is ismeritek.Ördög Nóra az RTL Klub-nál kezdett asszisztensként,s biztosan a tehetségével lépett előre lépésről-lépésre-közben egyre szebb is lett,s mint tudjuk,a tehetség mellett a külcsín és a "hajlékonyság" is segített az előre haladásban. Befutott műsorvezetőként világraszóló esküvőt és lakodalmat tartottak,amikor hozzáment élete szerelméhez.Közben már Nánási Pál sztár fotóssal is szerelembe esett, s négy hónapi "Holtomiglan,holtodiglan " tartó házasság után átköltözött Nánási Pál fotóművész ágyába és életébe.
Tehát Ördög Nóra egy racionálisan gondolkodó nő:ahogy felmérte mennyivel ismertebb lesz a fotóművész oldalán és otthagyta azt az embert,akihez véleménye szerint igaz szerelem fűzte évekig,most egy pillanat alatt ott hagyta azt a tv-t,ahol egy kis senkiből a tv arca lett,de nem garantálták neki,hogy a továbbiakban is azt csinálhat,amit akar, s nyilván Nánási Pál is korlátlan lehetőségekhez jut asszonykája révén.Ezért nem kell meglepődni Ördög Nóri lépésén !
yazo64
győzikének lesz vetélytársa ordibálásban:)
Lehet majd fogadni: ki tudja túlüvölteni a másikat:)
kkalman
Senki sem pótolhatatlan. Biztos talál, vagy már talált az RTL Nóri helyett valaki mást. Nórinak sok sikert az új munkahelyén, ha nem másodhegedűs szerepet szánnak neki.
m.macskosz
@darwin: Nem, egyelőre csak a patkányok menekülnek.
Cicamama55
Nem gondolnám, hogy pótolhatatlan! Nagyon sok szép és okos nő van, aki hozzá hasonlóan be tudja tölteni a helyét...Nem áruló ő, csak számító, aki félti az állását. Mellesleg, nekem biztosan nem fog hiányozni, akinek pedig igen, az benyomja a tv 2 gombját a távirányítóján...
Desischado
@SpamKontroll: Elnézést véletlen volt a gombnyomás!
Desischado
A házasságáról szóló hírek igazak. Csak azért ment férjhez, mert "világraszóló esküvőt" akart, de már Nánásival is találkozgatott. És én sem kedveltem soha, beigazolódott a sejtésem, hogy egy számító, törtető kis nőcske. Nyilván arra számít, hogy mivel a fidesz banda a TV2-őt favorizálja, neki is vezető feladatok jutnak. jellemtelen, gátlástalan, és az én véleményem szerint is áruló. Az RTL-nél lett ismert arc, és hálából aljasul hátba támadja a csatornát. Nem lepődnék meg, ha kiderülne, hogy fideszes fan!
alte trottel
@Horizont: Nóra nem "ember", hanem egy arc a képernyőn. Egy "cölöb".
És van annyi pénz, amennyiért bárki haja korpásodni kezd. NAGYON korpásodni kezd. Nekem is. Neked is.
szaboria1
@Desischado: Tökéletesen látod a helyzetet.
szaboria1
Csak nehogy meglepődjön, hogy a TV2-be nem fog úgy befutni mint az RTL-nél.
amaramaistanna
Egyszerű árulás,gyávasággal karöltve,mely ezek szerint Ördög Nóránál kéz a kézben jár.
amaramaistanna
@darwin: Ördög Nóra szerint lehet,valójában nem,mert az RTL német tulakdonosai nyilatkoztak,hogy veszteség árán is megtartják magyar csatornájukat.
dr. prédikátor
Ki ez a celebnő?? mert én nem ismerem a műsorait!!!
soljanka
Azért érdemes megnézni, hogy kik a kukac2 "sztárjai" : Berkes Krisztián meg az Pamelája, Győzike és pereputtya, Sapkás-Visszavonuló Trutykó, Toporgó-Vigyorgó Tilla, Éppen Sovány Klaudia, az okoskodó Kárász...
Ezekhez képest Ördög Nóri tényleg tehetséges.
Az, hogy miért vált, az ő dolga.
Viszont az érthetetlen, hogy ő, aki annyira odavolt a gyerekért, egy újszülöttel és egy egy éves pici baba mellett miért nem rájuk koncentrál - mert abból a havi 2 millából nyugodtan elbabázhatna.
Gemüs52
Nincs itt semmi probléma,pénzből élünk ,így legalább ,vehet jobb minőségű felvágottat és nem kell kecskét tartani az erkélyen .
SpamKontroll
@Desischado: Jó, azért a csatornát sem kell félteni...

Azok is azonnal kivágnak valakit, ha nincs már érdekük vele...
Meine Ehre heisst Treue
@Horizont: Én is kegyetlen csalódott vagyok! Egész nap zavart éreztem az Erőben!
májusi orgonák
Csaló vagy igenis ..jól foggalmaztál,de a Clau mellett senki vagy ,az járt iskolába is ))))
Miért nem mész szóvivönek,jól mutatnátok a Viktorral aki a melledig érne...TE számitó kis szuka,űlj a kölkeid mellett havi 2 millióból,ha ANNYIRA AKARTÁL GYEREKET !!
SpamKontroll
@szaboria1: jah...

Bírom "én beleadok mindent és az arcommal, személyiségemmel képviselem.."

El tudnék képzelni egy valóság showt-t, amiben az ilyen kis üdvöskéket bedobják egy sertéstelepre vagy egy hulladékhasznosítóba munkásnak...

Jó dógába mindegyik olyan okos és szofisztikált...
SpamKontroll
@májusi orgonák: Az ilyen típusú nőknek talán még a gyermek is egy státusz szimbólum...

Arról is agyon blogolta magát...

Én is azt gondolom, hogy maradjon otthon, ha annyira akarta a gyereket...
Meine Ehre heisst Treue
@SpamKontroll: Nem értem, miért képvisel hírértéket az, hogy leikrázik és máshol lopja tovább a napot???
Miért kell erről tudnia a fél országnak? Ja, mert létezik a retek klubhoz hasonló ,,igényes" bulvársajtó...
SpamKontroll
@Meine Ehre heisst Treue: Szerintem azért lesz hírértéke, mert az embereket idegesíti, hogy egy ilyen hölgyike "elvi kérdésként" keresheti a milliókat, amíg másokat a főnöke naponta megaláz és igenis pénzkérdés miatt nem hagyhatják ott a munkahelyüket...

És akkor jön egy ilyen "hír", hogy neki meg már a pénz sem számít, csak a "lehetőségek meg a karrier, meg csak az, amit Ő akar" másokra tekintet nélkül...
sentinel216
Szüksége van új impulzusokra. Miért, a másik tévébe mit fog csinálni? Csak a magamutogatáshoz, ordítós műsorvezetéshez ért. Ez még egy darabig talán elmegy. Mást nem tudnak rábízni, mert iskolái nincsenek, hogy vezető beosztásban beüljön egy irodába. Lassan felejtős lesz. Lehet Orbán mellett feltűnik néha a pódiumon biodíszletként, mint Kudlik, aztán majd pár év múlva meghívott vendégként panaszkodik majd, hogy milyen nehezen él.
Nil
Akkor gyáva - de szerintem mindkettő
Gyáva és áruló
Ha váltani akart volna akkor nem a TV2-höz megy- egész más a célja- főleg hogy várandós.
Teljesen mindegy hogy mi van a szerződésében - mást nem fog csinálni mint eddig - őt sem az eszéért szeretik az emberek.
TAlán kicsit lehetne anyuka szerepet is vállalnia - nem csak szülni
Desischado
Most olvastam, hogy több mint két milliót fog kapni havonta! Ezért már érdemes volt lealjasodni, ugye?
alte trottel
Óbazmeg, ez a cölöbnek látszó kirakatrendezési segédanyag még mindig téma?
mariaberta
Most köszöni meg az RTL-nek, hogy még terhesen is foglalkoztatta a "szombat esti páros tánc"-ban. Pedig biztosan akadt volna nem terhes műsor vezető is.
Vicces lesz a két "celeb" műsorvezető rivalizálása, Clau és Nóri??? Jól fogunk szórakozni.
bakegya
@Desischado: az-vitán felüli pénznyelő automata ez a Nóra is-az én lányaim is piacképesek,de erre a piacra semmi pénzért nem mennének arcoskodni-magyarázkodni felesleges -egyértelmü meglépés a lépés.
A bébiszvetterr már nyilván kéznél van-a gyerekei mellé hogy meg ne ártson a szépségének !DDD
amaramaistanna
@amaramaistanna: Javítás: német tulajdonosai...
hattorihanna
Én sem értem miért nem az anyaság a legfontosabb neki,hiszen hamarosan már négyen lesznek,és két gyerkőc meg a háztartás bőven adna neki feladatot.Annyira vágytak a gyerkőcre,most hogy megvannak,végre kiteljesedhetne igazi anyaként,erre már a karrierjével foglakozik.Nem szimpatikus hozzállás,pláne hogy anyagilag sincs rászorulva,másrészt pedig ő is tisztában van a tv2 jelenlegi politikai irányultságával.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.