Téved, aki azt hiszi, Gáspár Győző már nem képes megle­petést okozni. Most például saját templomot építtet háza udvarában. Itt ad majd hálát mindazért, amit – Isten segedelmével – elért az életben.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

micfild
végül is.. miért ne.
Neki templom, másnak a stadion. az egyik adóbenemfizetésből a másik közpénzből.
magyarország én igy szeretlek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
@micfild: nem mondtam hogy rosszabb-de hogy fogyós az biztos.A Kelemen Anna nevű nő méltó párját ritkítja.S ha már így belendültünk a témába a Fási zürikének a Margó nénivel egy gyékényen fergeteges pénzekkel kellene felhozni a cigánnyomort.Hollád,Perjés,Tikos,vagy Dél-Baranyában,de bármely vidékén már az országnak kiszórhatnának néhány millát a merciük ablakából...ha már vicctorunk se látja se hallja a cigánykodás nyomorát.
Cicamama55
Ez a Győzike egy ingyen élő, selejtes, agyi toprongy! Hogy a televíziós csatornák mindig rátalálnak erre az abnormális családra! Igazából, hogy mi a céljuk ezzel nem tudom, de hogy Berki és társaihoz hasonlóan ő is csak szórja a semmiért bezsebelt pénzt, az biztos!
Meine Ehre heisst Treue
A templom mögött pedig tábla, rajta felirat: az Isten háta mögött vagy!
JAJMÁR
A templom mindenkié, ha egyet felújíttatna az országban a sok romos közül, az lenne az igazi hála. Nem hinném, hogy templomot építtetne, talán egy kis kápolnát. Abban lehet ő saját maga és a családja a vendég, és pap sem kell hozzá, de reménykedem, hogy a saját képeit? ! tényleg nem akarja ott elhelyezni :) - szerintem ezzel a győzike tisztában van, nem olyan gügye ő, mint amilyennek előadja magát :)
Nyuszicsibe
@JAJMÁR: lehet a megboldogult burzsuj nagyi képeit rakja ki, hogy őhozzá fohászkodjon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.