Budapest – Soroksáron egyik este futni indult egy családanya, aki sohasem tért vissza otthonába. Összekötözött, lemeztelenített holttestét férje, Kardos Lajos (42) találta meg a rendőrökkel. A Gyilkosa ismeretlen című könyv az ő szemszögéből meséli el a közelmúlt legnagyobb gyilkossági nyomozásának történetét. „Amikor beléptünk a kórbonctani intézetbe, már mindenem reszketett. Nem hittem el, hogy tényleg ott lesz a feleségem. Egy barátom azt tanácsolta, mindenképpen nézzem meg utoljára Krisztit, mert különben sohasem tudom elengedni – de ahogy ott lépkedtem azon a hosszú, barátságtalan folyosón, arra gondoltam, hogy nem is akarom. Láttam az út végén egy hatalmas függönyt. Amikor elhúzták, kirajzolódott egy hordágy, rajta egy letakart női alakkal. Közelebb léptem, és észrevettem, hogy egy hosszú, vörös hajtincs lóg le a hordágyról. »Ő nem lehet az én feleségem, Kriszti szőke« – futott át az agyamon, de amikor felemelték a fehér takarót, és megláttam az arcát, megszédültem. Ő volt az.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vukkocska
@Horizont: Ő ment keresni a rendőrökkel a helyszínre, és ő mondta, hogy nézzék meg a bokroknál.
Boszi27
@Horizont: Nem a férj írta. Te is szelektálva olvasol néha, mint én. A szerző a férj szemszögéből írja le a történetet, annak elbeszélése alapján. Ez is szerepel a cikkben. Szerzők:Csikós Klaudia - Gedei Norbert
Boszi27
@Horizont: Mindenesetre borzalmas. Meg kellene találni azt, vagy azokat a torzszülötteket, akik ezt művelték. Remélem előbb-utóbb meg lesznek.
Boszi27
@pityuka: Jó nem vörös, esetleg rozsdabarna. Ám semmi esetre se szőke. Borzalmas dolog ez. Ki tudja ki mit csinálna, mondana, ha vele történne ez a szörnyűség. Sokan már el is ítélték a férjet, holott vszínű az egész család áldozat.
SpamKontroll
@Horizont: Én is pont azt gondoltam már, hogy "együtt érzek, de minden héten elő fogja ezt hozni?"
aloe
írhat itt bárki-bármit , nekem a férj akkor is roppant gyanus ----de a lelkismeretével előbb utóbb ő is elfog számolni. nem preudikálok egyáltalán. gyanus és kész . még csak megmagyarázni sem tudom. ez egy érzés ...de van a mondás : az igazságot a tyúk fogja kikaparni, lehet hogy nem ma-holnap---de lehet évek mulva: de ki fogja kaparni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.