Magyarország — A filmbéli fekete-erdei klinikához hasonló pazar kórtermek és kórházak várják a magyar betegeket, akiknek Brinkmann professzorok lesik minden kívánságát – majdhogynem ilyen képet festett az Emberi Erőforrások Minisztériumának egészségügyért felelős államtitkársága, amikor arra kérdeztünk rá: hogyan lehetséges, hogy pár hete egy testvérpár lázcsillapítóval és lázmérővel felszerelkezve sietett a kórházba édesanyjukhoz, de mire odaértek, Marika néni (†86) már nem élt.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gödörben
Ebből is látszik, hogy ezek nem itt, velünk élnek, hanem belőlünk. Halvány fingjuk nincs az emberek életéről. Persze ingyen kórházi ellátás külföldön és itthon, meg minden ingyen mégis kiemelt fizetés így nem is fognak rálátni semmire.Egyenlő magyar és magyar meg jogok és kötelességek. Fujjjjjj!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szandokan
@bencemacska: Előleget kér? Ez érdekes. Anyámtól még akkor sem kért, amikor titánium fogpótlást csináltak neki, egész felső sort, pedig az nem éppen olcsó kategóriás. Egyébként ezt a bizalom nem bizalom kérdést az emberek idézték elő azzal, hogy némelyik becsületes, némelyik meg nem.
bencemacska
@szandokan: Szerintem nem is bizalom kérdése, hanem anyagi kérdés, bár nem látszik rajta. Igaz, hogy már nem három napra, hanem holnapra ad időpontot.
TomasP
„IGEN” Telkiben és a budapesti korházakban a politikusaink és a hozzátartozóik számára az elkülönített VIP részlegeiben. Ahol klímás egyszemélyes kórtermekben saját fürdőszobás, tv-s és motoros ágyakban gyógyítják őket, részükre elkészített egyedi ételekkel. Kiemelt orvosi és ápolói személyzettel. Költségtérítés nélkül INGYEN gyógyászati, plasztikai, és fogászati kezelésekkel. A válaszom NEKIK IGEN
mariaberta
A miniszter úr," inkognitóban" keressen meg valamelyik kórházban egy sürgősségi osztályt, mindjárt megtapasztalja milyen SZUPER ellátásba részesül. Ha a sürgősségin 3-4 óra alatt végez, gratulálhat a "szuper" ellátásért.
kukac50
Félre beszélnek! Pszichiátriai kezelést Nekik!
jancsik68
Balog ur valójában nem igaz magyar,egy odaátról jött,eredeti hazáját szarban hagyó,ref.pap.Mint ilyen nem érzi át az igaz magyarok sorsát.Menjen vissza oda,ahonnan jött,gyógyitson ott,tegye nullára ottani bandáját.Nyalja Tőkés apuci sejhaját

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.