Budapest – Ismét felkerült a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) szégyenfalára a Gáspár család. Győzike (41) és Bea asszony magánszemélyként összesen több mint húszmillió forint tartozást halmoztak fel, amely két dolog miatt is érthetetlen: egyrészt pár nappal ezelőttig még forgatták a TV2-n futó Édes Életet (ahonnan kirúgták, mert a csatorna közleménye szerint bántalmazott egy stábtagot), amely minden bizonnyal jócskán hozott a konyhájukra, másrészt a showman épp a napokban tett szert két, egyenként 30-35 millió forintot érő luxusautóra. Az egyiket, a kb. 35 millió forintot érő hófehér Porsche Panamerát ő maga használja, a másikat, a szintén nem Trabant-áron kapható Porsche Carrera 911 Cabriót pedig lánya, Evelin.

Forrás: Blikk.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gödörben
Élő példák, hogy Mo-on nincs egyenlőség csak megkülönböztetés. A jogok és kötelességek nem egyformán vonatkoznak a magyarokra.
gödörben
Élő példák, hogy Mo-on nincs egyenlőség csak megkülönböztetés. A jogok és kötelességek nem egyformán vonatkoznak a magyarokra.
1magyar
A magyar kormány is ezt csinálja. Seuso kincs, festmények stb. közben adó adó hátán,közmunkbér, éhsegély...
nezelodo
Meg kell kérdezni azokat az egyszemélyes, legtöbbször tengődő kisvállalkozókat, ha tartozik pl. száz-ezer Ft-al, mi történik? Örülhet e az éppen "felnőtt korúvá váló kisteherautójának", vagy netán át kell adnia az NAV neppereknek árverés után? Pedig biztos megígérné, hogy részletekben fizet mint a dakota sztár. Röhejes volt a bírói indoklás, amikor azzal indokolta a az enyhe ítéletét, hogy már fizetget...
silber13
Én meg erre már mérgemben azt mondom, hogy " Hajrá Győző!!! Csak így továgg Ne fizess te semmit! Ha a NAV és a bíróság ilyen agyament tesze-tosza, hogy nem tud egy ilyen cégéres gazembert rács mögé juttatni, akkor meg i érdemeljük az ilyen pondrókat!!
magyarbakancs
A Nógrád megyei rendőrség és NAV a tisztességes embereket tudja zargatni.
A Balassagyarmati volt rendőr főkapitány elment egy embercsempész temetésére és virágot is vitt mert jó barátságban voltak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.