Aki Európából utazik Afrikába, annak tudnia kell, hogy az ottani higiéniás körülmények össze sem hasonlíthatóak az itthon megszokottal. A kórházaktól és orvosi rendelőktől sem várható el az európai színvonal.

Forrás: WEBBeteg
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csikknorisz
"A lányokat majd a bozótba csábítom, egy négercsókért mindenem odaadom, utólag úgyis az egészet letagadom"
Na ilyet például nem szabad. :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csikknorisz
"A lányokat majd a bozótba csábítom, egy négercsókért mindenem odaadom, utólag úgyis az egészet letagadom"
Na ilyet például nem szabad. :)
tivoli
@csikknorisz: kókuszdió, makákó,hahaha
szandokan
@csikknorisz: Pedig milyen jó szám is ez!
csikknorisz
@szandokan: A szám jó, de a WHO figyelmeztetéseit sem árt figyelmen kívül annak, aki következmények nélküli prütymüttyölésre vágyik a susnyákosban. :)
laszlobihari
A fene tudja, nekem személy szerint nem tünt koszosnak és elhanyagoltnak a kórház Lubumbashiban (demokratikus Kongó). Ami nem tetszett az, hogy a vérvételi eszközök selejtesek voltak (vákum hiányosak), úgy látszik a segéd eszköz gyártó vállalatok csak ilyen szart adnak adományként plussz le írják selejtként, dupla haszon, Természetesen ha lehet el kell kerülni az ilyen fajta tapasztalásokat mert nem mindig találkozol "jól felszerelt" tiszta kórházzal ahol még az orvosok is jók és a személyzet is jól képzett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.