Első tárgyalási napot tartottak Répás Lajos „prostiügyében”. A vádiratban számos, jól ismert lány és férfi neve is felbukkan.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sokanvagyunk
Gondolom, a Répás-kertészetről... főleg a répákról kérdezgetik a lányokat :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csa-csa
@Dr plágium: miért kellett volna tudnia hogy a volt pasija le akar vele feküdni!
Lehetett volna akár egy üzleti megbeszélés, vagy bármi. Egy lezárt kapcsolat nem jogosítja fel hogy akarata ellenére leteperje. És miért kellett volna hagynia magát!!!
Azért meg az exe volt? NA ÉS!! Szemét dolog kihasználni az erősebb jogán ha akarja a nő ha nem!
Dr plágium
@csa-csa: Ismerte, tudta milyen ember. Normális nő egy ilyen emberrel megszakít minden kapcsolatot, főleg nem marad vele kettesben.
Katalina62
@csa-csa: Kissé sántít a Damu ügyben a nemi erőszak dolog! A verést elhiszem, de a nemi erőszak számomra, legalábbis kétséges! Damu megérdemelte a büntetést, de ő is csak olyanért bűnhődjön, amit kétséget kizáróan el is követett.
varrólány
@csa-csa: 16:52 Bármit mondhat egy nő , még egy sima együttlét után is mondhatja bosszúból hogy erőszak volt. Mégis kinek fognak hinni? Persze a nőnek!
csa-csa
@varrólány: ebben is valami, de azért nem általános!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.