Budapest — Felettébb kedvezményes áron vásárolhatott meg egy tekintélyes méretű üzlethelyiséget az V. kerületi önkormányzattól a Prisztás-gyilkosság miatt első fokon 11 év fegyházbüntetésre ítélt Portik Tamás (46) élettársa, Pápa Marianne érdekeltségében lévő cég – értesült a Blikk.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Nacsak, nacsak Tóni csak nem hemperegtél meg a korrupcióban? Ne mosakodj, rádszáradt már ez is, a többivel együtt! Legalább moss kezet, tudod, fontos a tisztakéz...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@lajospapa: Ugyanezt akartam irni en is... Jobb lett volna inkabb csondbe maradniuk, es nem megvadolni megint Gyurcsanyt, Bajnait, BARKIT, aki a mukodo ellenzekben van...

Ha egy ex-gyilkos vedheti a parthazukat, akkor ki is volt kivel elobb osszenove?
Miert is nezik meg mindig hulyenek az embereket?
dr. prédikátor
Arrogáns tonyó!!! egy igazi keresztapa nőjével kekeckedni nem ésszerű dolog!!! Nem tudtad???Tonyó , tonyó azt hiszem meg fogod szívni a vizipipát!!!
mate03
@Horizont: Nem tudjátok? Nem a Toncsi a hibás,hanem a jegyző! Toncsi csak most tudta meg,hogy az a pénz amit kapott,ilyen piszkos üzletből van! Ha tudná vissza fizetné,de a ház vásárlás meg a Balatoni villa,el vitte azt a kis aprópénzt!
perfekt
Kérem tisztelettel,,országunkban már nem csak Anti-lop,hanem,minden politikus,s hogy segédlettel--úgy sokkal könnyebb!
kukac50
Rogán az ilyen üzletekből kapott zsebpénzekből gazdagodott ilyen gyorsan!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.