Pataky Attila nemrég azt nyilatkozta, hogy a devizahitelezés a fő oka annak, hogy hazánkat messze elkerülik a földönkívüliek. Ha kicsit továbbgondoljuk az Edda legendás frontemberének elméletét, akkor az is egyértelmű, hogy a forintosításnak köszönhetően nemcsak a hitelezési folyamatok rendezésére kerülhet sor, hanem az ufókk visszatérésére is. A Pénzcentrum utánajárt, hogy mikor találkozhatunk itthon újra földönkívülivel, vagyis mikor kerülhet sor a forintosításra.

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

70 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
Ez egyre hülyébb...vagy egyre többször van delíriumban :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
@mate03: Mit mondjak, Mate? Teljesen egyetértek veled. Nem értem, hogy lehet ilyen kapitális hülyeségeket kitalálni! A két elmeroggyant ő meg a csuti zsírmore jól összejöttek!
evacica
Én csak azon csodálkozom, hogy ez az ember még szabadlábon van! Igaz szerencséjére bezárták a Lipótot!
bra048
Szerintem meg azért nem szállnak Magyarországra az ufók, mert a magyar állam nem
alakított ki megfelelő leszállópályát. Az énekes delikvens kopasz fejét meg csak a legyek
veszik igénybe !
Maszlag
Mert Pataky nagyon sötét, és a kopasz feje nem világít. Ezért nem találnak ide.
nezelodo
Félnek az ufók, hogy őket is kényszerítik a svájci frank alapú hitelek felvételére. Ezért csak akkor jönnek, ha elhárult a vész és csak jó magyar forintban vesz fől hitelt a távoli galaxisok népe! Pataky lesz a hitelközvetítő, és ezzel térdre kényszerítjük bosszúból az amerikai bankrendszert! Fognak ezek a jenkik még kegyelemért folyamodni a dakotáékhoz!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.