Budapest — Nagy bajban van Deák Bill Gyula (66): információnk szerint a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) nyomoz a magyar blueslegenda után!

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Bill, veled vagyunk.
Ez a rohadt rablokormany nem itelheti el a blues orok magyar kiralyat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csa-csa
@Yoda69: rendben, de mindenki tudja, a "művész urak"' (Pataki, vagy Bill mindegy, vagy a nyugat nagyjai, igencsak hajlamosak félrevinni az "adóparadicsomba" javaikat!
Yoda69
@csa-csa: Ha ismerned Bill eletutjat nem mondanad ezt. Javaslom nezd meg a
Kopaszkutya c. filmet.
csa-csa
@Yoda69: az adó az adó! akármilyen életutad is van! csak végre mindenkire érvényesíteni kéne!
tivoli
Ez a szégyen, hogy bárki bármekkora disznóságot csinál, valaki biztos elé ugrik, hogy csak őt ne, inkább bárki mást. Ezért nem lesz rend sohasem. A törvények vagy mindenkire vonatkoznak vagy senkire.
Yoda69
@csa-csa: Na es mi van meszaroslorinccel, aki csupan 1 milliardot felejtett el beirni a vagyon nyilatkozataba? Mas ezert 10 evet kapna, o meg csak egy fenyitest se.
Persze tudom, a torveny mindenkire egyarant vonatkozik, ezert csapnak le kommandos NAV-osok nyugdijas nagymamakra, akik eltesznek egy szelet csokit az ABC-ben. Az hogy rogan, orban, szargyarto, vagy meszaros ipari mertekben sikkasztanak, es raboljak a kozpenzt pedig nem erdekli a pontagyu birka fideszfanokat csak nyomjak itt unalomig a kozhelyeket.
csa-csa
@Yoda69: 30 éve sem volt másképp és nem is lesz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.