Már érthető miért védi a milliós órák, luxusingatlan-vásárlások miatt célkeresztbe került politikustársait L. Simon László miniszterelnökségi államtitkár. A fideszes honatya ugyanis maga sem panaszkodhat.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
63 milla ? Ennyit takarított meg a rezsin a közpénz hörcsög ...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr lópicigáspár
ez csak 42 éves???
Lelkemre mondom, minimum 60 évesnek néztem...
világlátó
Nem az a probléma hogy L.Simon 57,5 % -ban tulajdonosa egy 70 hektáros szőlő, gyümölcsösnek. Különösen nem , ha az apja szerzeménye és munkássága van benne.
A probléma az, hogy egymás után kapott annyi pénzt erre a birtokra. Az 5 millió gépvásárlásra nem tudni mi lehet, akár szőlő feldolgozó, akár gyümölcs daráló, bármi.A szőlő - gyümölcsös arányról nem tudunk. Fa 50 - 50 % , akkor is a termelés költségei a tavaszi lemosótól a metszésen át egészen a szüretig, a pincemunkákkak bezárólag, sok millió Ft. Oda egy képzett és megbízható munkabrigád kell, akik a cégnél, bejelentett módon dolgoznak, január 1. -től december 31.-ig. Ha csak tíz embert foglalkoztat, a bér és járulékai közel a 36 millióhoz. A termés értékesítése ki tudja miből mennyi. Ha 500 Ft. / liter a bor értékesíthetősége, akkor ha egy hektáron 5000 liter termett, az 2,5 millió Ft. Ez egy szerény eredmény , szerény áron. 20 hektáron 50 millió Ft. Ez csak egy fikció, csak próbálok durva kalkulációt végezni, egy több ismeretlenes helyzetről. Sok pénz, sok eszköz, felelős, fegyelmezett munkarend, jó felvevő piac kell ehhez. Ha a tulajdonos társ csak ezzel foglalkozik, működik a dolog.
Hogy ennyi pénzt kapott, az pedig egy ekkora birtok talpra állításakor valóban szükséges. Az elején, amíg a terméshozam el nem éri az optimális mértéket. Ha nem lenne ilyen reflektorfényben L. Simon úr, talán fel sem tűnne senkinek.
spu00
@hetöndöe: Ha megnézi, hogy a jelenlegi kormány honnan vette a bérbe adott 250.000 hektárt, akkor megtalálja a további általam közölt mennyiséget is, de jobb ha vélemény nyilvánítás előtt utána nézne a dolgoknak. Rittyenteni, nagyon úgy néz ki, hogy Önök szoktak ezen a fórrumon.
hetöndöe
@spu00: Ez még mindig csupán kinyilatkoztatás volt minden konrétum helyett,ennyit a hitelességről.Rogán Tónyó meg kirobbantotta a második világháborút,ez is egy állítás.:-)))
spu00
@hetöndöe: Önnek a 250.000 hektár nem konkrétum? akkor Önnél valami zavar van. Jelenleg állami tulajdonban 600.000 hektár van, ezt nem nehéz ellenőrizni,s ha van olyan ismerőse aki ki tudja számolni a különbséget, akkor megtalálja az általam közölt számhoz kötődő bérlőket is, ha akarja.
hetöndöe
@spu00: "250.000 hektárról szólt, melyet cca. 250 ember bérelt korábban, most meg 6.000 kapta meg, szóval ez , hogy van?"

Ez itt az orbitális hazugság úgy egyben,ha még mindig nem tűnt volna fel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.