Már érthető miért védi a milliós órák, luxusingatlan-vásárlások miatt célkeresztbe került politikustársait L. Simon László miniszterelnökségi államtitkár. A fideszes honatya ugyanis maga sem panaszkodhat.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
63 milla ? Ennyit takarított meg a rezsin a közpénz hörcsög ...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Annyi földet kap a ,,szaros papíros fűzfapoéta,, amibe eltemetik azt is ingyen, oszt. jónapot...
Toby
63 milla ? Ennyit takarított meg a rezsin a közpénz hörcsög ...
coyote3
Én a helyében akkor nem lennék arrogáns majom, hanem tartanám a pofám...
nezelodo
Na ne...Csak ennyit kapott? Az első királyság alatt a Radnainak meg a Csüllögnek a háromszorosát adták a Széchenyi Terv ürügyén, igaz a kecskeméti ügyész ezt nem firtatta, mielőtt rájuk hegesztették volna a rácsot.
nemjoezigy
Sajnos ilyen mind. Teljesen jogosnak tartják, hogy ez jár nekik.
Az utolsó hajléktalan, közmunkás is talpra tudna állni ekkora, sőt ennek töredéke támogatásból!
És Ők egészen biztos itthon költenék el a gazdaságot támogatva.
Ezek a férgek (elnézést a férgektől) meg kiviszik az országból a pénzt, vagy olyan luxus, semmi értelme termékre költik, ami megint csak nem Magyarországot támogatja.
Összegyűjthetné már az ellenzék, (addig amíg nem kerül az ilyen nép károsító támogatáshoz), hogy melyik politikus, haver mennyi ingyen pénzhez jutott.
ÉS LEGALÁBB A MEGKAPOTT PÉNZT ADJA VISSZA, esetleg kamattal!
Talán így közelítene a FERséghez, nagy jóindulattal.
soljanka
És hazudnak, és hazudnak. Ezeket semmi tény nem zavarja. Mondjuk megtehetik, mert az agymosott zombiaik simán benyelik:

"2009-ben 2,8 millió forint állami támogatást kapott. 2010-ben a Fidesz színeiben bekerült a parlamentbe, máris 6 milliót. 2011-ben 21 millióval segítették a kft.-jét, 2012-ben 16 millióval, tavaly újabb 18 millióval,"
És a válasz:
"Az államtitkár cége L. Simon László parlamentbe kerülése előtt is részesült ilyen támogatásban, amelynek aránya 2010-et követően sem változott"

Amúgy ledöbbentem a korán: ez a fütyi csak 42 éves???
1magyar
@nemjoezigy: Egy közmunkás kapna ennyi pénzt biztosan az is el tudná tartani magát és oszthatná az észt, hogy meg lehet élni 47 ezerből.
szaboria1
Lám lám van az a pénz amiért még a hülyét is el lehet játszani.
nezelodo
Végül is megmondta a CBA-s luxusautó okán, hogy örül, hogy csökken a szegénység! Itt az újabb példa rá!
Na de minek tépem a számat, jobb lenne nekilátni a legújabb elbukott forradalmunkon búsongva főzni egy kis búcsú páleszt, mert ehhez a bukáshoz képest mi volt az 1848-as, orosz barátaink által leverni segített, és az 1956-ban ugyancsak orosz (szovjet) testvérek által levert forradalmunk? Viszont most jól ki szúrtunk az orosz testvérekkel, szövetséget kötött velük a Viktorunk! Na ebből hogy másznak ki?
magyarbakancs
Miénk az ország a dicsőség és a hatalom.
Ezért bármit megtehetünk.
JAJMÁR
Ahány millát szétosztanak maguk között, annyival szorítják háttérbe és lökik mélyebbre a magyar embereket, a gazdákat, a vállalkozásokat, elorozva előlük a lehetőséget.
Azokat az embereket, akik odaemelték őket, azokat károsítják meg minden eltett forinttal.
nemjoezigy
@nezelodo: Köszi, nagyon kösz.
Na ilyenkor hiányolom a tetszik, nagyon tetszik, vagy 1-től 10-ig tetszik.
(és ha már itt tartok ugyanez a másik irányba, fúj 1-10)
Mennyivel árnyaltabb lenne így a kép:-)
Clavigo
A megújuló energiák nap-szél,,.fitymaszos szakértője...megérdemli. Mint egy túlhizott félsertés...Jár neki a moslék.
Levendula
Gratulálok elsimonnak!
Sajnos senki nem lesz, aki számon kéri ezeket az állami pénzek mágnesként való magukhoz vonzásáért... :(
volvós
@soljanka: ma 8:20
Kis koravén nyugdijas tipus !!!
De a hasonló Nök bálványa !!! :-))
karma1
@soljanka: 8.20-ra: Hat a ha'jas -tokas feje miatt legalabb egy jo otvenesnek neztem en is...:o((
A nagy matekos szovivo megint hozta a formajat: ha 2009-ben 2,8 millio tamogatast kapott, 2012-ben 16 milliot, 2013-ban 18 milliot, akkor hogy is van ez az aranyossag, amirol ez a szofoso hablatyol? Ki a francot akar meg jobban megvezetni?
Clavigo
Simon & Simon Co. még nem teljesít olyan jól,,mint Mészaros @Mészaros Co.,,De mindenképpen igyekszik. A feje már államtitkár-kompatibilis,,a cége meg majd utána hízik.
karma1
@Clavigo: Ahogy elnezem a feje dagadtsagat, lassan nemcsak allamtitkar, de miniszterelnok is lehet belole,... A vagosulya mar megvan hozza...:o))))
Fradigege
Milyen furcsa dolgok történnek. Soha nem hallottam ilyenről. Biztos, hogy nem ismerik egymást. Kitúrta a csókosokat biztos azért nyert. Valamit tudhat, független és érti a dolgok szakmai oldalát. Íme, hátszél nélkül is lehet nyerni.
szaboria1
És ami még a nagy disznóság,hogy azok akik képviselők mikor is művelik meg a területeket. Vagy stikában éhbérér dolgoznak náluk
eszegfu
Én a rendkivüli szorgalmát irigylem! Meg még: neki biztos 1 nap nem 24 órából áll,
mint nekem. Főállásban miniszterelnökségi államtitkár, szabadidejében kb. 4 Velence tavi klf. egyesülés munkájában vesz részt, irányitja a 70 hektáros!! pincészetét és kertészetét... hát édes Istenem, ha egyszer jól végzi a dolgát, ez a jutalom! Utolsó magyar polihisztor, hiszen ennyi mindenhez ért! Általában, ha az
embernek több munkája van, akkor csak 1 félét képes közel 100 %-ra teljesiteni,
természetesen a többi rovására. Csak tippelek: a 70 hektár megmüvelésének az
irányitása "elveszi" az energiáját az államtitkári munka rovására...
bakegya
Ez fregoli hülye,de erre van szüksége a vicctornak,mert addig se a cölöp-teknős ügyleteit,offenzíváit figyelik-hanem ennek az ügyeletes tetünek a dumájával vessssssssssződünk!!!
Szimba
@Toby: Nem a rezsin takarította meg, a magyar emberek által befizetett adóból lopták el a számára. Mint a többi hirtelen nagyon meggazdagodott fideszes politikus és strómanjaik számára is.
qxy
Én már nem is haraxom ezekre a szemetekre. Mert igazuk van. Ha lehet, és nem jár érte semmi büntetés, hülye lenne nem csinálni. Mondjatok egy olyan Magyart aki azt mondaná hogy .- ÁÁÁÁÁÁ nekem nem kell. Nekem ennyi elég amit kapok a munkámért. Na. Ez az, Mindenki bele markolna.
volvós
@m.macskosz: ma 11:00

..." Az új üzem elkészültével évente egymillió sertés feldolgozására lesz mód. Az új üzemben 350 ember dolgozik majd. ..."
ami azt jelenti, hogy évente 300 munkanap, vagyis naponta 3333 sertés,
ami óránként ( 3 müszakban ) 138 sertés...
Szimba
@qxy: Te miről beszélsz? Igazuk van, mert nem jár érte büntetés? Mert miért nem jár? Mert nincs aki kivizsgálja a vagyonosodásukat, mert minden pozicióban fideszes ül?
Toby
@Szimba: Kösz. Talán nem érződött ki kellően az élc az írásomból.
mariaberta
Egyszer csak mindennek vége lesz majd: nincs olyan ocsmányság ami öröké tart./ Na próbáltam költői lenni, -természetesen más tollával ékeskedtem- de legalább jobb a szöveg, mint L Simoné/.
Pont olyan mint a főnökei. Pénz, pénz és pénz mindenek előtt!! /Ez sem tud megélni a bűvös 47 ezerből? miért nem tart kecskét?/
spu00
Ha már ilyen vehemensen támadják, legalább vették volna a fáradságot Önök, vagy cikket író egyén, hogy megnézzék, hogy mire költötte ezt a pénzt, mert az lenne a nagy durranás ha nőkre, palotákra stb. mert akkor nagyobbat szólna. Lehet, hogy a mezőgazdasági fejlesztésekre? ez ciki lenne, mert nem durranna ? Nem tudják véletlenül- mert Önök nagyon kényesek ilyen témára- az Önökhöz hasonlóak mit írtak mikor valami Magyar Meat cég 850 milliót kapott az akkori kormánytól a máig létre nem jött cégre? ez több mint 10x-e a jelenleg reklamáltnak. Meg érdekelne, ha már itt vagyunk, az a föld mutyi ami zavarja Önöket, az 250.000 hektárról szólt, melyet cca. 250 ember bérelt korábban, most meg 6.000 kapta meg, szóval ez , hogy van? a 6.000 mutyi, a 250 meg igazságos? akkor most mi van a további 350.000 hektárral, mely igazságosan még 10-20-30 évig igazságosan cca. 400 ember kezén van? Már most fel kell Önöknek háborodni, ha ezt majdan 10.000 ember kaphatja meg. Mindjárt itt van 2018, rá kell hajtani, ez egy jó téma, nem?
karma1
@qxy: Lajkoltalak, mert ez tortenik valojaban, de en sem csinalnam, akkor sem, ha az orrom ele tolnak, mert tudnam, hogy ez siman bunteny. (Ha betorne egy ekszerbolt ablaka , es senki sem jarna eppen arra, en akkor is elmennek az uzlet mellett, nem nyulnek semmihez sem, MERT NEM AZ ENYEM. Ilyen ecceru. Lehet engem hulyenek nezni, de a tukorbe meg bele merek nezni reggelente...:o))) Vagyunk meg ezzel igy egyparan ezen az oldalon.
hetöndöe
@spu00: " Meg érdekelne, ha már itt vagyunk, az a föld mutyi ami zavarja Önöket, az 250.000 hektárról szólt, melyet cca. 250 ember bérelt korábban, most meg 6.000 kapta meg, szóval ez , hogy van? a 6.000 mutyi, a 250 meg igazságos? akkor most mi van a további 350.000 hektárral, mely igazságosan még 10-20-30 évig igazságosan cca. 400 ember kezén van? Már most fel kell Önöknek háborodni, ha ezt majdan 10.000 ember kaphatja meg. Mindjárt itt van 2018, rá kell hajtani, ez egy jó téma, nem?"
Erre van valami konkrét bizonyítékod is,vagy csak egyszerűen iderittyentettél egy ökörséget? Szerintem az utóbbi
nemjoezigy
@qxy: én nagyon-nagyon gyűlölöm őket, az egész kormányt és a jelenlegi helyzet haszonélvezőit! Mert az olyanokkal nem tudok egyet érteni, akik az egyéni gazdagodásukat mások rovására,- mások elszegényedése árán érik el!
Ezek a mocskos férgek még az mszp-szdsz-mdf-kisgazda rablóbandán is túltesznek!
Eddig az un. rendszerváltozás óta minden hatalomra került pártnak a saját meggazdagodása volt a cél. Ideológiától függetlenül!
Úgy tűnik nem vagyok egyedül:
@Szimba: @karma1: Nektek meg köszönöm!
volvós
@köhögő bolha: 18:14
lassan lehetne " élökép " is ...:-)
qxy
@karma1: Egyet értek veled. Én sem venném el a másét soha. de a politikusok az egy külön faj és amikor ott van a nagy bödön és tele hussal, és mindenki szedhet belőle, és senki nem szól hogy csak egy adag jár.
Desischado
@karma1: Minden gondolatomat megfogalmaztad! Ezt hívják úgy hogy becsület, tisztesség, humanizmus, és a a MAGUNK BECSÜLÉSE. ÉN NEM ADOM A SZIVEMET ÉS A LELKEMET, SEM PEDIG A BECSÜLETEMET. EGYIK SEM MEGVEHETŐ!
kukac50
Ennyi pénzért már Én is mellé beszélnék!
Toby
@spu00: Kisnyúl ! Az mno-ra vagy a magyar(?) hírlapra kell felmászni és ott gyönyörkodni a nagy fidesznyik semmiben !
Oxy ?
dr lópicigáspár
ez csak 42 éves???
Lelkemre mondom, minimum 60 évesnek néztem...
világlátó
Nem az a probléma hogy L.Simon 57,5 % -ban tulajdonosa egy 70 hektáros szőlő, gyümölcsösnek. Különösen nem , ha az apja szerzeménye és munkássága van benne.
A probléma az, hogy egymás után kapott annyi pénzt erre a birtokra. Az 5 millió gépvásárlásra nem tudni mi lehet, akár szőlő feldolgozó, akár gyümölcs daráló, bármi.A szőlő - gyümölcsös arányról nem tudunk. Fa 50 - 50 % , akkor is a termelés költségei a tavaszi lemosótól a metszésen át egészen a szüretig, a pincemunkákkak bezárólag, sok millió Ft. Oda egy képzett és megbízható munkabrigád kell, akik a cégnél, bejelentett módon dolgoznak, január 1. -től december 31.-ig. Ha csak tíz embert foglalkoztat, a bér és járulékai közel a 36 millióhoz. A termés értékesítése ki tudja miből mennyi. Ha 500 Ft. / liter a bor értékesíthetősége, akkor ha egy hektáron 5000 liter termett, az 2,5 millió Ft. Ez egy szerény eredmény , szerény áron. 20 hektáron 50 millió Ft. Ez csak egy fikció, csak próbálok durva kalkulációt végezni, egy több ismeretlenes helyzetről. Sok pénz, sok eszköz, felelős, fegyelmezett munkarend, jó felvevő piac kell ehhez. Ha a tulajdonos társ csak ezzel foglalkozik, működik a dolog.
Hogy ennyi pénzt kapott, az pedig egy ekkora birtok talpra állításakor valóban szükséges. Az elején, amíg a terméshozam el nem éri az optimális mértéket. Ha nem lenne ilyen reflektorfényben L. Simon úr, talán fel sem tűnne senkinek.
spu00
@hetöndöe: Ha megnézi, hogy a jelenlegi kormány honnan vette a bérbe adott 250.000 hektárt, akkor megtalálja a további általam közölt mennyiséget is, de jobb ha vélemény nyilvánítás előtt utána nézne a dolgoknak. Rittyenteni, nagyon úgy néz ki, hogy Önök szoktak ezen a fórrumon.
hetöndöe
@spu00: Ez még mindig csupán kinyilatkoztatás volt minden konrétum helyett,ennyit a hitelességről.Rogán Tónyó meg kirobbantotta a második világháborút,ez is egy állítás.:-)))
spu00
@hetöndöe: Önnek a 250.000 hektár nem konkrétum? akkor Önnél valami zavar van. Jelenleg állami tulajdonban 600.000 hektár van, ezt nem nehéz ellenőrizni,s ha van olyan ismerőse aki ki tudja számolni a különbséget, akkor megtalálja az általam közölt számhoz kötődő bérlőket is, ha akarja.
hetöndöe
@spu00: "250.000 hektárról szólt, melyet cca. 250 ember bérelt korábban, most meg 6.000 kapta meg, szóval ez , hogy van?"

Ez itt az orbitális hazugság úgy egyben,ha még mindig nem tűnt volna fel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.