Vajna Tímea a Storynak adott interjújában elmondta, annak ellenére képtelen volt feldolgozni a vele történteket, hogy Damu Roland már a büntetését töltötte. Most azonban Andy Vajna mellett minden szempontból biztonságban érzi magát. Többet nem akar a múlttal foglalkozni. Érdekesség, hogy Damu Rolandot a jó magaviselete miatt már idén kiengedhetik az ünnepekre, azonban a nő már ettől sem tart.

Forrás: showbiz.hu
Feltöltő: villanás
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Törölt felhasználó
"Most azonban Andy Vajna mellett minden szempontból biztonságban érzi magát. " Ez persze elengedhetetlen egy nő közérzetéhez, de hogy egy szó sem esik arról, hogy szereti is a papit:) és mennyire boldog..:) Gondolom az igazi boldogság majd a hagyaték eltapsolása melletti qrásokkal jön meg..:)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Törölt felhasználó
"Most azonban Andy Vajna mellett minden szempontból biztonságban érzi magát. " Ez persze elengedhetetlen egy nő közérzetéhez, de hogy egy szó sem esik arról, hogy szereti is a papit:) és mennyire boldog..:) Gondolom az igazi boldogság majd a hagyaték eltapsolása melletti qrásokkal jön meg..:)
Senara
Mesében gondolkozom a Törpapa megtalálta Törpilláját .
mariaberta
Na Vajna kösd fel a gatyát, Damu kikerül a börtönből, és mint tudjuk édes a megbocsájtás!!! Azon kívűl jobban néz ki, meg fiatalabb is, a pénzt meg Te állod.
Jó szórakozást!
csa-csa
@Horizont: "Ha tiszta életű lenne akkor NEM helyeselném, hogy megbocsájtott. "

részemről így sem helyeslem! könnyű egy nőt megverni igaz?? még azt is utálom ha egy prostit vernek! Ő döntött úgy ahogy élni akarja az életét! És ha akarja, megválogathatja kivel megy el! Ehhez joga van! Az egy másik kérdés, hogy stricije mit enged meg Neki. Azokat érdekes senki nem akarja elkapni, pedig nap mint nap félholtra verik, vagy megkéselik, sors ne adja meg is ölik Őket mert nincs emberi értékük! Na kicsit elkanyarodtam Vajnáéktól. Elég idióta hogy megbocsátott!
csa-csa
@Horizont: nincs ebben semmi speciális. Okos volt és úgy ment férjhez, hogy még él nem lesz gondja!
tivoli
@Horizont: ma, 09:35

Meg kellene írnod neki SMS-ben, hogy mennyire elítéli őt egy megbocsájtásra képtelen tiszta életű vidéki öregasszony .
Desischado
A lényeg sajnos lemaradt. Én elejétől követtem ezt az ügyet, figyeltem timike viselkedését. És halál biztos vagyok benne, hogy hazudott. Több van emögött, útlevélügy, egyebek. Már akkor is vayna nője volt, különben sem tudta volna egyedül lecsukatni Damut. És érdekes, hogy siránkozott a bíróságon, aztán rá pár nappal a Berlini fesztiválon, és később a Szigeten, úgy vigyorgott, mint akinek semmi baja. Az egész viselkedését tekintve, is hazudik, mert egy megerőszakolt nő nem így viselkedik! Más furcsaságok is vannak ebben az ügyben, és sziklaszilárd meggyőződésem, hogy Damu ártatlanul ül, mert nem erőszakolta meg ezt a némbert. Ami meg azóta történt, megerősítette azt a véleményemet, hogy egy hazug, álszent nőcske ez a liba. Nem olyan hófehérke ő, mint amilyennek látszani szeretne!
Juhász István
Még ma is megemelem a kalapom a Damu teljesitménye előtt...Állva megerőszakolni egy védtelen, ellenálló nőt, nos ez igen... ez teljesitmény. Ezzel még a középkorban gyakori , ma szexbajnokságnak neveznénk - versenytis, amit a hires Casanova nyert meg, még őt is lefölözné...
Senara
@Juhász István: Erőszak nem volt bizonyítható ! Többszörös súlyos testi sértésért és személyi szabadság megsértésért kapta a sittet . Csak a tények miatt , kapott két évet mert az akkori barátnőjének eltörte az állát . Egy másikat a családja menekítette ki mert ütötte verte .
nezelodo
Azért az elítélt trubadúr előélete elég nagy biztosíték arra, hogy a hölgy tovább izguljon, és ne élje bele magát a fene nagy biztonságba. Végül is hozzásegítette a "továbbképzéshez" egykori választottját.
Desischado
@Horizont: Drágám ezen nem veszünk össze! Én úgy tudom, elsősorban a nemi erőszakért kapott, és a radikális természete direkt jól jött timikének meg az apónak. Remélem, azóta ő is elgondolkodott, és megváltozott. Ami a lányodat illeti nem ismerem, de gondolatban se hasonlítsuk össze ezzel a némberrel! Nem mondom, hogy Damu nem hibás, de elsősorban nemi erőszakkal vádolták, ezt több cikkben is olvastam, - és ezért ültették le. Ez a nő egzisztenciálisan, erkölcsileg is tönkretette, és négy és fél évet én soknak tartok, pláne hogy a rezes ribanc ennyit kapott négy ember kínhaláláért, ami pedig bizonyított. Ha csak egy hangyabolhányi esélye lenne annak, hogy az erőszak igaz, akkor timike mellé állnék, de biztos vagyok benne, hogy hazugság az egész. Erre rengeteg jel van.
Desischado
@tivoli: Nagyon szépen köszönöm, és hadd viszonozzam egy hasonló csodálatos dallal, nem kevésbé csodás előadóktól!
www.youtube.com/watch?v=S88rkpPu8_g
Desischado
@Horizont: Egy nőt tényleg nem szabad megütni, de timikét ismerve, nyilván volt ok rá! Persze ez nem mentség. Viszont itt a nemi erőszakról van szó, és az nem állt meg. De ezen már amúgy sem tudunk változtatni. Az biztos, hogy Damu megfizetett a verekedős természetéért. Bár ezen az alapon timcsikét is le lehetett volna csukatni, és sok minden másért is! És az igazság tényleg odaát van!
tivoli
@Desischado: ma, 19:30
Örömmel hallgattam, köszönöm szépen! :-))
Katalina62
@Horizont: Idáig minden netes hírportál azt zengte, hogy verésért, és nemi erőszakért, vagy nemi erőszak kísérletéért ül! A verésért megérdemli a büntetést, de Akármiilyen ember is Damu Roland, azért az ő nyakába se varrjanak olyat amit nem biztos sőt erősen kétséges, hogy elkövetett!
Katalina62
@Horizont: Veled nincs semmi gond, de állítom, hogy ez a híradásokban így jelent, jelenik meg! Amúgy meg, ha igaz mit mond a fáma, hát Vajnáné sem volt egy hamvába holt lélek.
nezelodo
Az agykurkászok szerint a párválasztás az esetek többségében a hozzánk hasonlók egymásra találásával végződik. Ha meg "kiteljesedik a kapcsolat", akkor esetleg verekszenek, az erősebb győz. Ennek a kulturált formája a mai világban a bővizű bankszámla folyó elapasztása lehet, meg a luxuslakásból kirakás, stb. Várjuk ki a végét.
varrólány
Tudta hogy milyen habitusú férfi hiszen kapcsolatban volt vele, nem is értem hogy lehet ilyen agresszivitásra hajlamos emberrel együtt lenni.
Kiszámíthatatlan, de van aki ezt szereti .vagy elviseli! ?
Csak az egész" végjáték" olyan megrendezettnek tűnik. Utána könnyezve beszélni bíróságon" jaj mit tett velem" !?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.