A politikus házon belül választott magának új párt: Szajlai Mónika ugyanis a titkárságvezetője volt éveken át – olvasható a Blikk cikkében.

A nőt még Hende nevezte ki a miniszteri kabinet parlamenti titkárának 2010 augusztusában. A 2013-ra szóló vagyonnyilatkozatban a miniszter már senkit sem tüntetett fel közös háztartásban élőként. Vagyis vélhetően ekkor vált el feleségétől, és mivel lányait sem tüntette fel mint vele közös háztartásban élő gyermekeket, valószínűleg külön is költözött. A most nyilvánosságra került nyilatkozat viszont már a tőle 17 évvel fiatalabb Szajlait említi élettársként.

A miniszter tavaly tavasszal már nem titkolta kapcsolatát, a békemeneten kézen fogva sétált egykori titkárságvezetőjével. De Szajlait vitte magával a miniszterelnöki eskütételt követő bankettre is, amelyet Orbán Viktor meghívására a Gundel étteremben tartottak szűk körben. Akkor azonban, legalábbis hivatalosan, még nem laktak együtt – számolt be a Blikk.

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Senara
"Akinek öreg, öregecskedő felesége van, az fiatalabbat érdemelne" DE A FIATALABB TÖBBET ÉRDEMEL ...A fideszes politikus barátnője állami cégnél helyezkedett el. A jegybank tulajdonában lévő Magyar Pénzverő Zrt. stratégiai vezetője lett, de bekerült a Diósgyőri Papírgyár Zrt. igazgatóságába is, amely a szintén jegybanki érdekeltségű Pénzjegynyomda Zrt. tulajdona. Az nem nyilvános adat, hogy Hende élettársa mennyit keres a pénzverőnél, viszont a bankjegy- és okmánypapírokat gyártó vállalatnál havi 507 ezer forintot kap igazgatósági tagként."" SZÓVAL van annyi pénz .
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
@KERKA: (13:33) Nem tudom, nem nagyon van gyakorlatom benne...:)
Knapp75
Azt hittem, hogy ezeknek a nagyon konzervatív képviselőknek egyetlen mondatból áll a vagyonnyilatkozata:
"legnagyobb értékem a családom"

Úgy tűnik, Hende 10 évente beújít: 2004-ben az MDF-et cserélte le egy "fiatalabbra", most meg az asszonyt.
mariaberta
@Desischado: Légy igazságos, még mindig fiatalabb mint Vajna.
Cicamama55
@Horizont: Itt konkrétan a párválasztására reagáltam, mert az volt a téma.
Desischado
@karma1: Legszivesebben sírnék sokszor, hogy hova jutott ez az ország!
Desischado
@mariaberta: Ebben igazad van, és valamivel türhetőbb a kinézete. a vaynától minden értelemben undorodom!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.