Világszerte nagy figyelmet keltett az ELTE Etológiai Tanszékének kutatása a kutyaugatásról. Az eredmények bebizonyították, az ember legjobb barátja nem hiába ugat.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
Pletyizni is tudnak...a mi kutyánk a liftben öntötte ki a lelkét egy vadidegennek :) Aztán a férfi megkérdezte mennyiért adom el.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
miazavalami
@1magyar: megnéztem volna, de nem tettem nem szeretem az ilyen képeket cikkeket. vagy amikor gyermekbántalmazásokról írnak.
miazavalami
@zsizsike: @JAJMÁR: Én megtanultam megnyírni a kutyámat. Kicsit öntörvényű, na szóval a kutyakozmetikussal történő első találkozás nem hozta a várt eredményt...:-)
1magyar
@miazavalami: Én sem szeretem, de mindig megdöbbenek, ezek emberek???
miazavalami
@1magyar: belém már harapott félig agyonvert kutya aki előttünk esett össze, cigány gyerekek verték meg. Nagy nehezen sikerült befogni és orvoshoz vinni, de meghalt. De láttam olyat is akit kikötöttek és éhen, szomjan halt a tüző napon. Mikor megtalálták már bűzlött , úgy kötötték ki, hogy a fejét sem tudta letenni. :-(
1magyar
@miazavalami: Igen, ilyen kegyetlenség láttán azt gondolja az ember, hogy ez a pokol.
A hideg kiráz az ilyenektől. Szerencsétlen kutyák, na meg szerencsétlen gyerekek.
Ezért gondolom mindig azt, hogy a felelősség a szülőké, kutyák esetén a gazdáé.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.