Pécsett igencsak mély nyomokat hagyott Orbán Viktor látogatása, ami a helyi önkormányzati lap szerkesztőit egy igen zavarba ejtő, bár nem túl eredeti címlapra sarkallta. A miniszterelnök tegnapelőtt Debrecenben járt, ezt pedig egy tumblr-es méltó módon próbálta megörökíteni. Igaz, ő valószínűleg a pécsiekkel ellentétben nem gondolta olyan komolyan a rajongást.

A kép címe:

Orbán Viktor elüldözi a menekülteket a debreceni Nagyerdőből

Újabb photoshop-műremek született OrbánrólForrás: tejhatalom.tumblr.com

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyarbakancs
@Freewolf: Nem tudod mikkor lesznek a koronázási ünnepek,szenté avatás dicső vezérünknek?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Freewolf
Nem műremek, hanem szellemtelen gyalázkodás! Mély libsifasi erkölcsi igénytelenség!
magyarbakancs
@Freewolf: Orbán imádó!
Mélyen hajoljál le a hátsójához.
magyarbakancs
@Freewolf: Nem tudod mikkor lesznek a koronázási ünnepek,szenté avatás dicső vezérünknek?
Senara
Kiűzetés a paradicsomból ? Nagyon túllihegték Orbán szerepét , mert menekülnek a" paradicsomból "
verum
@Freewolf: - szellemesen találó olyan egyénről, aki istennek hiszi magát és ezért úgy véli, joga van egyedül döntenie más emberek életéről és haláláról.
Ami egyébként valóban "Mély libsifasi erkölcsi igénytelenség".
pbalage
nálam a cikkben levő kép fölött ilyen reklámkép jött be:

pagead2.googlesyndication.com/simgad/12418849299434480490

az első másodpercben nem is tudtam eldönteni, hogy ez már az orbán képhez tartozik-e.
Freewolf
Felőlem nyugodtan szidhatják Orbánt az ellenzői és az sem zavar, ha humorizálnak a rovására! Itt a humor minősége az, ami szint alatti! Esetünkben a "humorizálás" gyűlöletből született, mert érződik rajta az erős veríték szag, ahogy összegrundolta valaki. Szerencsétlen, hatalom közeléből kipottyant és megkeseredett libsiharcos szánalmas munkája, szellem és humor nélkül! Ennyi csak! :-)
JAJMÁR
@Freewolf: Miért, az orbáni humor jobban tetszik?
(A vicceskedése a melegekkel?)

Egyébként ebből a képből sajnos a mai valóság sugárzik, és az tényleg nem humoros.
Freewolf
@JAJMÁR: Óóóóóóóóóóóóó! A melegekkel nem lehet humorizálni, de a Szent Koronával igen! Ez is egy értékrend!
JAJMÁR
@Freewolf: Humorizálni bármivel lehet, és ha hiszed, ha nem, diktatúrákban születnek a legjobb humoros képek és viccek.

Az nem humor, ha - a felelősséggel rám bízott egész közösségből - egy kisebbségre azt mondom, hogy viccelődni van kedvem, ha eszembe jutnak.
Látom, halvány fogalmad sincs, miért...
Freewolf
@JAJMÁR: Komoly orbáni "diktatúra" az, amelyik nem bünteti, ha viccelődnek rajta! Ha megnézed, mivel nem szabad viccelni, meg fogod látni, kik tartanak diktatúrában bennünket!
Látom, hogy nem akarod észrevenni a kézenfekvőt!
JAJMÁR
@Freewolf: 10:30 Nem állítottam, hogy orbáni diktatúra lenne, csak azt, hogy diktatúrában születnek a legjobb viccek.
(A büntetésnek pedig számtalan formája van.)

Te aztán vevő vagy minden kódolt üzenetre, de amit te kézenfekvőnek hiszel, az pontosan az, amit el akarnak veled hitetni.
Freewolf
@JAJMÁR: Nem az, amit el akarnak hitetni, hanem az, amit naponta tapasztalok! Akár itt is!
Viszont, ha a diktatúrában születnek a legjobb viccek és az orbáni hatalom gyakorlás nem diktatúra, akkor állítom, hogy ez a vicc a legjobbakat meg sem közelíti!
JAJMÁR
@Freewolf: azt majd eldönti a többség, meg a jövő... ki tudja, lehet, hogy még az unokáink is ezen kacarásznak, de az is lehet, hogy csak simán lehúzzuk a wc-n.
Freewolf
@JAJMÁR: Szellem, könnyedség, mögöttes tartalom és meghökkentő következtetés az, ami egy humort igazán jóvá tesz, valamint az, ha szinte naponta érezzük a bőrünkön azt, aminek az ellenkezőjét kommunikálják!
Írtam, sokkal jobb humort is tudnék akár azonnal is kreálni arról, ami tényleg tilos!
JAJMÁR
@Freewolf: Ne fogd vissza magad, szeretem a humoros embereket :)
Freewolf
@JAJMÁR: Tudod, hogy nem lehet! Épp azért tilos! Nem is tudom, mikor beszélhettem utoljára szabadon?
JAJMÁR
@Freewolf: 10:48 Ja, akkor sejtem a témát!
Valóban vannak kényes témák, ezért most javítok is... bármin lehet humorizálni, ezt írtam, de ez nem pontos.
Bármilyen történésen, cselekvésen lehet, de óvatosan a másik ember hitével, vallásával, nemi identitásával, nemzeti hovatartozásával, kinézetével, betegségével, mert ez neki sértő lehet.

Csak hogy tudd, jóval messzebb lehet menni egy politikus esetében, hiszen itt elsősorban az ő munkásságát - ami rajtunk csapódik le - veszi célba a humor, vagyis minket. Az ember pedig saját magán tud a legjobbat nevetni :)
Freewolf
@JAJMÁR: Én is így gondoltam! Azzal humorizálhatok, amivel megengedik! Így pontos! Tudod, hogy szabad országban szabad ember azzal humorkodik, amivel szabad! :-))))))))))))
keresztapa
Csak ezzel az a visszásság, hogy nem közli a humor szabadságát csak a megengedési határig,aminek határa van az viszont nélkülözi a szabad humor áramlását, csak a humor pácoltan jelenhetik meg. A humor elismert igazság tartalma, a közt illeti, nem a meghatározó személyt, aki valami korlátot jelöl meg utasításként. @Freewolf: nálad a pont.
JAJMÁR
@Freewolf: A legtöbb ember, mire felnő, sikeresen "szocializálódik", és megtanulja, hol a határ, mi a humor, mi a sértés, meddig terjed az egyén szabadsága. Az pedig egy közös, és mindenkire érvényes, konszenzuson alapuló morális értékrend, szabály, és törvény.
Érvényes hétfőn, amikor nekem kedvez, és kedden és a többi más napon is, amikor lehet, hogy másoknak.
Amiről te beszélsz, az a gyevi bírók mindenkit letaposható szabadsága,
vagy a teljes anarchia.
Freewolf
@JAJMÁR: Picit azért más!
Ismerjük a fekete humort, de tudjuk, mikor nem szabad alkalmaznunk! ÓÓÓÓÓÓ, érzékenység! Zuschlag is ráfázott vele! :-)
JAJMÁR
@Freewolf: Ne adjátok fel, előbb utóbb nektek is sikerülni fog :)
Csizmás Kond
...ez műremek...??...lehet van akiknek az...
JAJMÁR
@Csizmás Kond: ..és a debreceni menekülttábor bezárásához mit szólsz?
Desischado
Én találónak érzem a mémet, mert orbán istennek képzeli magát, pedig messze nem az, még embernek, és állatnak sem mondható, mert egy ember és egy állat, nem tesz ilyeneket a fajtársaival!
Csizmás Kond
@JAJMÁR: Én semmit de a debrecenieknek lehet van néhány szavuk...
Csizmás Kond
...és még valami...
Egyedül Orbán volt az egész uniós parlamentben aki meg merte mondani a véleményét, kiállt az országa jogai mellett és nem mást támadott. A többiek csak a falkamodszer használatával egy közösmegfogalmazásig tudtak szájhősködni ahol sem a saját országuk érdekei sem az unió érdekei nem tudták még körvonalakban sem kifejezni. Szajkózták amit az ujságok leadtak...szarűgy amikor nem mernem vagy nem tudnak kifejezni megbeszélni olyan dolgokat amiről törvényt akarnak hozni.
peno
@keresztapa: Miért, szabtak korlátot a humornak?De nagy vehemenciával humorizálni gondolkodás nélkül és nem belegondolni a ,,humort" kiváltó okokba,már másra vall.
Számtalan humorosnak tűnő dolgot láttam ami inkább sértésre vallott,az emberek tehetetlenségi dühüket így tudják levezetni és ez szomorú.
JAJMÁR
@Csizmás Kond: 07:39 Sőt, még láthatod is véleményüket, mert A debreceniek ilyen bátrak ÉS ÖTLETESEK, és humorosak... ld. photoshop :)
peno
@Desischado: Az elmúlt évben 42000 kérelmet adtak be a hatósághoz mire elbírálták 26000 kérelmezőt találtak meg az országban a kijelölt helyükön,a többit nem találták meg.Feltehető,hogy tovább mentek nyugat felé de ez nem biztos lehet,hogy bolyonganak az országban munkát keresve és valószínű találnak is olcsó munkaerőként kihasználva őket.Az is előfordulhat,hogy szinte rabszolgaként tartják őket a megértő magyarok.
peno
@Csizmás Kond: Teljesen igaz,aki egy kicsit is odafigyel az eldugott mondatokra és nem siklik át felettük,annak fel kellett,hogy tűnjön az,hogy a németek is készülnek szigorításra a bevándorlókkal szembe,az angolok után.
peno
@Desischado: AZ orbán az Orbán! még akkor is ha haragszom rá.A nyugati államok jóval könnyebben ugrálnak és mondják a konklúziókat és marasztalnak el másokat de a schengeni határ itt van a déli országhatárunk részén.Amíg nem történik határozat a menekült kérdésben az eu.s vízfejben addig az ország ki felelős a határszakaszért saját belátása szerint cselekedhet és ezt a problémát minden országnak magának kell megoldania.Azt is megtehetné országunk,hogy tovább engedi egy szuszra a menekülteket nyugat nem nagy örömére ,de akkor a schengeni megállapodást megszegnénk,igaz akkor már ők is másképp gondolkodnának.Nehéz ügy.
Csizmás Kond
@peno: ...mert mindenkinek kényelmesebb és hasznosabb ha valaki más mondja ki helyettük az igazságot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.