Növekvő kalóriatartalmuk miatt ma már az otthon, saját kezűleg elkészített ételek sem egészségesebbek az éttermekben felszolgált változataiknál - olvasható az NBC Philadelphia internetes oldalon.
Felhasználói tartalom,
A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
7 hozzászólásarrow_drop_down_circle
én ezeket a hagyományos magyar kajákat nem naon szeretem, nekem sósak, zsírosak. hülyét is szoktak kapni tőlem, mikor tészta nélkül eszem a húslevest, úgy szedek pörköltet, hogy ne kerüljön a tányéromba szaft, nem szretem a rántást, és párolt zöldséget kérek a sült mellé...
viszont édesszájú vok, nagyon :D bögrés mákos, gyümölcsös rétesek, madártej, kakaós lepény, tejberizs, kelt kalács...etc (a vajkrémes tortacsodákat, meg az omlós-linzerszerű-tésztákat nem szeretem)
és karamella! azért elkárhoznék :)
amerikaiak...
Nemlehet, hogy azért (is), mert azóta amerika bizony reng a hájtól, a nagy test fenntartásához meg kell a power :)
Amúgymeg nem csak attól egészségesebb, mert mondjuk kisebb a kalóriatartalma, hanem mert pl. biztos, hogy nem egészben patástól, szarvastól van bedarálva a tehén a hambiba. Most miért, kitudja mit tosznak eléd a mekiben... :) Én speciel nagyon-nagyon ritkán eszek McDonald's és tsai kajákat.
@dilike: teljesen egyet kell értsek a chips+kóla vs. normális reggeli, zöldség, gyümölcs témában felvetettekkel. A pörkölt szaftot meg tényleg csak módjával, úgy jó az! :)
@Evikati: csípős pörkölt, fincsi :) Nem vagyok nagy pörköltös egyébként, de a módjával csípős kajákat szeretem.
Új hozzászólás