Lagzi Lajcsi úgy söntöt, hogy részletes vallomást tesz a nyomozóknak. Forrás: Nők Lapja Café: Fordulat Lagzi Lajcsi ügyében

Forrás: Nők Lapja Cafe
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
"Lagzi Lajcsi úgy söntöt"
Én is úgy "söntö"tem, hogy döntésemkor sönteni fogok!
Újságíró! Használd a helyesírási programot!
A szöveg alatt a piros csík, nem az EKG leleted!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Főlökött
@papa.49: Erről az jutott eszembe - van az a pénz :) amiért bevállalja. /mármint az ügyvéd/

Azért függetlenül végiggondolva, igen kényes helyzetben vannak. A családból anya-apa BV.-ben, a három kiskorú pedig otthon. Eddigi megszokott életük pedig kártyavárként dőlni látszik.
Tehát egy jól megfizetett ügyvéd, mindent megtesz azért, hogy legalább az egyiket kihozza. Mivel a feleség fizette ki az 500e-ret, trombitásunk érdemben - állítólag nem vett részt ebben, továbbá gondolom már mindent - amit lehetett kikértek másolatban, tehát áttekinthették a teljes ügyet, melyik személynek van nagyobb lehetősége a szabadulásra. Természetesen az ismertség is közrejátszott szerintem.
Hogy hoztak össze 100misis kárértéket, nem tudom. Ahhoz ipari mértékben kellett volna művelniük mindezt, sok-sok éven keresztül.
Leolvasó - ellenőrök pedig elképzelhető, hogy vádalku keretében regéltek, mivel azokról nem igazán hallani, hogy a sitten ücsörögnének. Majd megtudjuk idővel :)
Főlökött
@Feraj49: Volt olyan a történelem menetében, hogy a vagyonelkobzás - behajtás nem játszott. Mivel az illető nevén semmi sem volt, mindent 'csak' úgy bérelt, mástól.
A végrehajtó pedig nagy lendülettel, amit kipakoltatott a kégliből, vissza is kellett raknia, mivel más tulajdonát akarta lefoglalni. Pl.: Z.S.esetén :). A mai napig futnak a pénzük után a károsultak.
papa.49
@Főlökött: Hát tudod ha igazak a tudósítások, a kár akár több 100 millió is lehet, a villany, a gáz, a víz, csatorna, ez rengeteg, ha belegondolsz egy családi ház esetében a villany, a gáz, a víz, meg a csatorna kb. 30ezer forint havonta...Na de itt lakóparkról van szó, meg a Lajcsi kastélyáról, meg valami tavas parkról, ha tényleg csaltak, mindenben, és mindenütt, akkor az összeg még jelentősen nőni fog...A szolgáltató ,,munkatársait,, meg csak úgy tudom elképzelni hogy azok igazából nyomozók lehettek, láttál már szolgáltatót amelyik az ,,ártatlanságot vélelmezi,, a lebukott díjbeszedővel, ellenőrrel szemben, mert én még nem))))))))De szerintem ez dívik itthon, akármelyik ,,sztárt, nagykutyát,, megvakargatnák kiderülni a turpisság róla))))A Lajcsi valakinek alaposan rálépett a ,,tyúkszemére,, azért ez a nagy bukfenc)))))))
Főlökött
Én is elszenvedtem már ilyen típusú kommandózást. Nagyon fel voltak pörögve szentjeim, mikor egyik kéglimhez odarendeltek. / másik településre /
Amikor megkérdeztem Tőlük, a rendelgetés miatt felmerült költségeket akkor rendezik-e? Néztek mint maci a málnásban. Természetesen nem találtak semmit, pedig veszettül fényképeztek.
Mint viszont a releváns törvényi szabályok írnak, évente egy esetben vagyok köteles rendelkezésükre állni / leolvasáskor/. Tehát a tulajdonos ilyen irányultságó ugráltatása igen érdekes és számukra fizetős kategória.

Ha jól tudom, én is csak hallottam (!), %-ot kapnak, ha sikerül felderíteniük ilyen ténykedést. Ha viszont ebből indulok ki, 500e froncsi, zsebpénz lett volna számukra, megfejelték még egy megvesztegetéssel is :) Ez is egy teória részemről :)
papa.49
@Főlökött: Nem rossz teória, csak szerintem az összeg csak egy alkalom, és egy személyre értendő, de a suskus az egyik helyen 10 évig ment))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.