Szíria - Se éjjelük, se nappaluk a szíriai határokon dolgozó katonai egységeknek, az orosz bombázások ugyanis sok európai dzsihadistánál kiverték a biztosítékot.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eriksson
Ha Putyin meg tudja oldani a többéves huzavonát, akkor hajrá Putyin. Hamarabb kellett volna, mielőtt még romba döntötték volna ki tudja milyen erők a csodálatos közel-keletet.
simmering73
Amilyen barbárok az iszlám terroristák, ugyanolyan barbár módszerekkel kell a megtorlást végrehajtani. Ezek csak ebből értenek. Én személy szerint nem komálom Putyint, de jól tudja, mit kell ilyen helyzetben csinálni. A vérében van. (És az orosz hadiiparnak is jót tesz egy kis csihipuhi.)
Eriksson
Ha Putyin meg tudja oldani a többéves huzavonát, akkor hajrá Putyin. Hamarabb kellett volna, mielőtt még romba döntötték volna ki tudja milyen erők a csodálatos közel-keletet.
36
Gondolkodtam is azon, hogy fehérbőrű, szinte barnás, szőkés muszlimok is megjelentek a migránsok között. Nem szabadna visszaengedni őket. Egyet sem.
JAJMÁR
Miért, a Putyin bombája más, mint a franciáké, meg az amcsiké, meg a németeké, meg az angoloké? Ráadásul nem is annyira az IÁ erőire szórja! Na, ettől pánikoltak be, de az egész nép, és milliók fognak jide önni. ezt sikerült elérni. A háború felfokozását, kiterjesztését sikerült elérni, persze lehet, hogy végül is célt ér.
Eriksson
@JAJMÁR: Putyin bombája attól más, hogy az általad soroltak 2011 óta teszik a dolgukat Szíriában. Ha ez nem így lett volna, most nem lenne menekült áradat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.