Megjelent Tóth Vera önéletrajzi könyve "Gyémánt" címmel. Ennek bemutatóján maga az énekesnő mesélt életének nehezebb időszakairól, például mikor exbarátjára magánnyomozót állított – írta a BorsOnline.

Két évig tartott a szerelmünk. Az újságok kedvenc párja voltunk... majd elment egy olimpikonnal. Egy taxisofőr – akivel kapcsolatunk alatt sokat utaztunk – egy hajnali fuvar alkalmával kezdett bele a fájdalmas témába. Elmondta, hogy nem is tudta, hogy új barátnője van, és egyik éjjel, amikor hazavitte őket egy buliból, majdnem felfalták egymást a hátsó ülésen

- mondta Tóth Vera, majd arról is beszélt, hogy magánnyomozót fogadott, hogy kiderítse az igazságot.

Azt kértem tőle, hogy derítse ki, tényleg igaz-e, amit a taxis mesélt. Elmondták, hogy valós a feltevés, és a kapcsolat nem tűnik frissnek, tehát régebben összejöhettek már.

A művésznő azért írta meg korábbi fájdalmait a könyvben, mert azt reméli, hogy azoknak, akik hasonló cipőben járnak, talán segíthet, hogy változtassanak az életükön.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@Mézike: Normális ember nem teregeti ki az egész életét, a nagy nyilvánosság elé,
a számomra igen taszító))))))))
Mézike
Nem értem én a mai népséget. Azt hiszik ha könyvet írnak magukról akkor már valakik?
papa.49
@Mézike: Normális ember nem teregeti ki az egész életét, a nagy nyilvánosság elé,
a számomra igen taszító))))))))
soljanka
Hát ez a nő az évek múlásával sem lett okosabb.
Sem soványabb. Ami nem is baj, rengeteg husi embert ismerek, akik boldogok, jól érzik magukat a bőrükben. Ő meg vagy fogyózik, vagy depressziós.
Neki csak énekelnie lenne szabad. Az állandó okoskodásával csak ellenszenvet vált ki.
bakegya
Kedves Vera-akinek mehetnéke van annak segíteni kell csomagolni!-az Ön torkában ajándék van,tessék azzal boldogan élni és biztos vagyok benne hogy akinek füle van az értékelni fogja az ÖN ÉRTÉKEIT!-csakkk észre kell venni.
Fradigege
Egyszerű. Tóth Vera azért kellett a kispajkosnak, mert befutott és dőlt a lé. Számító volt a kis hímringyó. Szegény Vera pedig rendkívüli méretekkel rendelkezik, nem kifejezetten bombázó, de ez mellékes. Erre a legközelebbi kapcsolatai alatt is oda kell figyelnie, mert elég nagy esélye van egy ilyen kudarcnak.
Lepényleső
A könyv olvasottsága a legfontosabb,gondolom ez volt a cél,nem? A többi néma csend.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.