Felháborító, de úgy tűnik, minden következmény nélkül össze lehet kötözni egy gyereket – legalábbis ez derül ki abból az elutasításból, amit az ügyészség küldött azoknak a szülőknek, akiknek fiát nemrégiben megkötözték a kaskantyúi óvodában.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Asszony verve, gyerek kötözve jó. 2016, Magyarország, Fidesz-KDNP.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
@Szókrakész: Sajna az nem valósult meg, hogy mi is nyugati bérekért dolgozhassunk vagy nyugdíjunk legyen.
karma1
@szaboria1: Nem lattam, tudod, nekem nincs magyar adom. DE akarmilyen szintu pedagogus (ovono, alsotagozatos tanitono, vagy felsos tanarno), ok erre kapnak kulon kepzest a foiskolan , nagy valoszinuseggel vannak formulak, ahogy egy hisztizo gyereket le lehet csillapitani. Amikor nalunk a szomszed gyereke elkezdett hisztizni, tudtam, hogy hogy allitsam le, akkor az anyukaja amult egyet, es atvette a "modszeremet", amivel aztan mindig le lehetett a kisfiut allitani. Nem is lett belole frusztralt felnott, Pedig en nem vagyok pedagogus, csak jozan paraszti esszel foglalkoztam a gyerekkel.
karma1
@szaboria1: Irod, hogy jomodu csalad lehetett,... Hat ez az ... Most oszinten, a gyerek mit csinaljon, ha mar otthon is azonnal megkapja a csillagos eget is, csak ne rosszalkodjon? Mert apuka-anyuka megteheti?
szaboria1
@karma1: Akiktől vettük a házat annak a lánya pedagógus végzettségű és már nem is tanít mert amit te írsz, hogy külön képzést kapna na ez ma már nincs. A mellettünk lévő faluba ment tanítani de nem bírt velük és inkább abba hagyta a tanítást és vállalkozó lett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.