Budapest — „Én mellettem elaludni nem lehet, éjjel-nappal szeretni kell engemet” – énekli Psota Irén (†86) legendás sanzonjában. A huszadik század egyik legnagyobb magyar színésznője – akit a Nemzet Színészei közé is beválasztottak – számára éltető elem volt a szerelem, néha még a levegőnél is fontosabb. Ő maga is elismerte, hogy elképesztő erővel vágyott arra, hogy szeressék, és ez a vágy szeretők és férjek során át sosem csillapodott.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Akkor a Kádár rendszerben ezek a büntik jobbára a színfalak mögött játszódtak, ma ez a parlamentben történik, és a jelenkori történelmünk leghitelesebb keresztényei mint a Kövér, vagy a Princípium Ákos engedik útjára, kiterjesztve a társadalom meghatározó részére, a nőkre, a vallási állhatatosságáról ismert vezér jóváhagyásával. Még jó, hogy fegyelmezési eszközként nem rendelnek minden nő mellé egy vakkomondort.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.