Törökszentmiklós - Agykárosodást szenvedtek a törökszentmiklósi drogügyben érintett csecsemők! A kisbabák további ápolásra szorulnak az állapotuk miatt.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Január
Csúfság "anyukáknak" nevezni ezeket a nőnemű humanoídokat, egy igazi anya amikor várandós mindent megtesz, hogy kisbabája egészségesen jöjjön a világra. A kábítószerek káros hatásának mindennapi emlegetése mellett sem tanultak semmit..., csak egy kérdés még. Ma nincsenek védőnők, akik felügyelik a váradósok életvitelét?
Vagy cél volt a beteg gyerek?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mézike
@papa.49: Gondolom. Az a baj, hogy a védőnő jelentheti az orvos illetve a családsegítő szolgálat felé hogy baj van, de erőszakkal nem köthetik az "anyukát" ágyhoz.
csa-csa
addig nyomnám beléjük a drogot még meg nem döglenek!
papa.49
@Mézike: Volt olyan hogy az ,,anyuka,, megjelent a védőnői szolgálatnál és bemószerolta a védőnőt, hogy nem is járt nála, a lányom ezért szokta azt csinálni hogy aki az utcán kint van azzal igazoltatja a papírt...Viszont volt egy spiné aki nagyon megkeserítette a lányom életét mire kiderült hogy még a polgármesteri hivatal tértivevényes levelét se vette át, hogy vigye a gyermekét az oltásra, na az rá is kefélt, jól megbüntették...
Mézike
@papa.49: Mikor a kisebbik lányomat vártam volt velem egy "anyuka" . Ivott mint az igásló. A cigit sose vette ki a pofájából. Akkor még körzetileg voltunk mindenhova beosztva. Ultrahang, nőgyógyász, védőnő...stb. Szinte mindenhova együtt voltunk behívva. A védőnőm igen aranyos néni volt. ) nekem akkor néni mert nyugdíj előtt állt. ) . Sokat beszélt neki, hogy nem szabad inni, cigizni, így se fejlődik a gyerek, az orvos is mondta a magáét. De hiába. Beszélgettem én is vele, ugye várakozás közben nem néz el az ember a másik mellett. Kérdeztem tőle nem fél hogy baja lesz a babának? ( sokszor éreztem é is rajta a pia szagot )
Azt mondta Na oszt! Maj' megnyő kinn...
Nem tudtak vele mit kezdeni. Alig 1kilo 80 dekával született a kislánya. Most nem tudom mi lett velük.
papa.49
@Mézike: A lányomnak is mondták már ,,és akkor mi van,,...
Nem borzasztó ez, mert szerintem igen, szinte szánszándékkal nyomorék, vagy szellemi fogyatékos gyereket akar szülni...
Levendula
"A rövidlátó tanárnő már nagyon ideges:
- Te ott hátul! Mikor volt a honfoglalás?
- Tudja a franc!
- Mikor volt a tatárjárás?
- Mittudomén!
- Ezt a múlt órán vettük.Hol voltál te akkor?
- A kocsmában a haverokkal.
- Mit képzelsz, ki vagy te?
- Én vagyok a vízvezeték szerelő és a radiátort javítom!"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.