Nem elég a K. családnak megbirkózni azzal, hogy fiukat gyilkossággal vádolják, még a kakucsiak nagy részének gyűlöletével is szembe kell nézniük. K. Bálint családja a tragédia óta nem mutatkozik a falu ut­cáin, az interneten is gyűlölethadjárat indult ellenük.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
Az emberi butaság határtalan. Nem a szülei gyilkoltak, nyilván nem Ők biztatták, hogy gyilkoljon.
Dr plágium
@Dr plágium: A szülők nem gyilkosnak, bűnözőnek nevelik a gyermekeiket ( persze vannak kivételek amikor lopásra, rablásra késztetik őket, tudjuk kik). Elég a fiatal részéről egy rossz döntés és máris megtörténik a tragédia. Nem hiszem, hogy ez kizárólag a szülőkön múlik. Az pedig tagadhatatlan, hogy a gyerekem akkor is a gyerekem marad ha gyilkol, és megpróbálom megmenteni. Úgy gondolom a fiú szüleinek elég azzal a teherrel megbirkózni amit a fiúk tett, nem kellene utánuk kiabálni...
Azt szoktam mondani akinek gyereke van, az ne szólja meg a másik szülőt, mert nem tudhatja az Ő gyereke mikor kerül hasonló helyzetbe..
Dr plágium
@Horizont: Igazad van, én feltételezem, hogy ennek a fiúnk a szülei is éppen ezen rágódnak.
Olyan is van amikor látják a jeleket és tehetetlenek, mert a drog, az ital, a barátok jobban hatnak rájuk. Nem tudjuk mi vitte erre a szörnyű tettre, de sok ember életét tette tönkre, köztük a saját és a családja életét is. Ami számomra a legszörnyűbb, hogy egy fiatal lány aki még nem is élt értelmetlenül meghalt. Erre nincs bocsánat, ilyenkor bizony visszasírom a halálbüntetést.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.