Kedves Olvasó! A húsvéti lakomázás után jól­esik egy könnyű ebéd, ennek szellemében válogattam össze a hét végi menüt. A zöldborsóleves könnyű és finom, ráadásul gyorsan megvan. Főételként csirkeszárnyat kínálok, rántott karfiolrózsákkal és egészben sült burgonyával! A mai menü 940 kcal/fő ér­téket tartalmaz, és 600 forintba kerül.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.