Lecserélik a gyermekbénulás elleni vakcinát több mint 150 országban, a váltás fontos mérföldkő a veszélyes vírus elleni végső harcban. Az új vakcina a vírusnak már csak két törzse ellen irányul, a harmadikat ugyanis sikerült kiirtani.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
micfild
@GeoCravker: :-O
te elolvastad a cikket?,?
vagy csak beszóltál valamit?
GeoCravker
@micfild: Hogyne. A regisztrált megbetegedésekről szól. Amit nem regisztráltak az nincs? De szokott lenni.A védettség csökkenése, csökkentése pedig nagyobb kitettséget jelent.
micfild
@GeoCravker: A himlőoltást (feketehimlő) is teljesen beszüntették.. én még kaptam.. a gyerekeim már nem. -mivelhogy a feketehimlő eltünt a földről... tuti őriznek még a virusból a járványközpontokban)...

Szerintem tudják mit csinálnak...
Én sokkal jobban tartok annak az eszelős elméletnek a terjedésétől amit az oltásellenes- fanatikusok terjesztenek... és terjed is a neten...sajnos.
Ezért felbukkanak olyan betegségek mint a torokgyík meg a szamárköhögés... vagy a kanyaró rubeola.
Akinek egy csepp esze van az tisztában van azzal ezek gyerekbetegségek.. - régen pl a torokgyík rengeteg halálos áldozatot szedett a kicsik között. most ugye oltanak ellene... de a korral az immunitás csökken... ugye nem kell ragoznom hogy ez mennyire veszélyes lehet az idősebbekre??? nem is beszélve a csecsemőkről akik még nem kapták meg oltást.
Szerintem az eszelősek sokkal nagyobb veszélyt jelentenek mint a szakemberek döntése.
GeoCravker
@micfild: Szakemberek is dönthetnek hibásan. A virológia története a törzsek és mutációk története. S nem is tévedésmentes. Szakemberek becsülték alá az ebolát és szakemberek hátráltatták a HIV-szűréseket (mely utóbbi egy biológiai fegyver minden ismérvéel ius rendelkezik, de ebbe ne menjünk bele).
A himló sem tünt el teljesen, és többször mérlegelték is a "csupasz" vakcinálás visszavezetését. Eredetileg ugyanis tehénhimlővel oltottak, nem tisztított köpenyfehérjével. Alkalmasint a himlő szinte biztosan ott lapul valamelyik mélyhűtött bifegyver-készletben. A" felszámolásában2 globális oltóhadjáratok vettek részt különben.
Ha a komoly idegrendszeri szövődményeket okozó vírus akár csak parciális visszatérését és a komplex oltást teszem mérlegre, akkor az utóbbira szavazok.
A szakemberek tévedésivel meg könyvtárak vannak tele.
micfild
@GeoCravker: Elhiszem neked, amit írsz...és tudom hogy a szakemberek is simán tévedhetnek..
ennek ellenére én sokkal jobban tartok attól, hogy az oltásellenes- eszelős eszme egyre jobban terjed. Egyre több ősanyaféleség nem hajlandó beoltatni a gyerekét.. semmiféle oltással... -
simmering73
Visszajön az még egy mutálódott formában.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.