Tom Cruise élete mindig is tele volt bizarr részletekkel és különösebbnél különösebb dolgokkal, ám amit most tesz, az talán a lehető legnagyobb hiba, amit elkövethet az életében.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nil
Valami oka biztos van - ilyet csak nyomós okkal tesz az ember.
Majd egyszer kiderül
Nil
Nem mellesleg sokan vannak így ezzel csak nem celebek és nem írnak róla
ágimami
@Nil: Azt hiszem, ez sok mindenre magyarázatot ad!

"David Miscavige-t, a szcientológia egyház vezetőjét tartják Tom Cruise legjobb barátjának. Ő volt Cruise tanúja Tom és Katie olaszországi esküvőjén. Lawrence Wright, a The New Yorker magazin újságírója könyvet írt Cruise a szcientológiai egyházon belüli szerepéről, amiben többek közt azt állítja, hogy a színész a harmadik legfontosabb személy az egyházban, és hogy feladata a Föld megmentése az idegenek inváziójától."

Már többször olvastam,hogy teljesen a szcientológiai rabja lett!
soljanka
Hm. ismerek ilyen "apukát". És még csak nem is hibbant szektás.
A második gyerekét meg hetente kirakja a Facebookra - és ott lájkolják az ismerősök, és gratulálnak neki, hogy milyen szuperapa.
Azt persze nem tudják, hogy az első gyereke is szembesül ezzel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.