A Facebookon már több mint egymillió követővel rendelkező, proli humort képviselő Tibi atya pénteken egy blogbejegyzésben írt arról, hogy hónapok óta sehol sem kapható a “Minden napra egy feles – Tibi atya füves könyve” című kötete. Ennek oka állítólag az, hogy Oravecz Nóra letiltatta a polcokról egy róla szóló sértő rész miatt.

A fiktív iszákos pap rajongói ezen annyira felháborodtak, hogy hogy tömegesen kezdték el jelenteni a Facebook felé Oravecz Nóra oldalát, egyúttal nem túl elegáns hozzászólásokkal is megszórták azt – írja a hvg.hu

Nem tudni, hogy a tibi atyás trollok akciója vezetett eredményre, vagy Magyarország első számú közhelygyártója kapcsolta le ideiglenesen az oldalát, de tény, hogy Oravecz Nóra hivatalos Facebookja egy napig elérhetetlen volt. 

Néhány napja Oravecz ezt üzente Tibi atyának:

Elhiszem, hogy kell a kattintás drága Tibi atya (jó lenne, ha legalább az arcotokat és a neveteket vállalnátok..), de a helyetekben csöndben maradnék, amikor gusztustalan, nőgyalázó formában raktátok bele a "könyvetekbe" a nevemet egy olyan fiktív sztori formájában, aminek köze nincs a valósághoz. Aki azt kérdezi, hogy ez miért nincs rendben, az BETEG, sőt, .. helyettesítse be a megalázó, alpári szövegkörnyezetbe a nevem helyére a lánya/barátnője/testvére/vagy az anyja nevét.

Ugye már nem is olyan vicces?

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Nem tudtam, hogy létezik ez a csaj, de megállapítottam, hogy nem az a baj, hogy ő van, hanem, hogy komoly ,,rajongótábora" van.
Ki ez, milyen alapon oszt tanácsokat, kinek kellenek az ő tanácsai, miért olyan qrva közhelyes és összefüggéstelen amilyen, milyen végzettsége van, egyáltalán milyen indíttatásból lett önjelölt ,,életszakértő"?
Már én is többet foglalkoztam vele, mint amennyit érdemes.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ila51
@Aki Én: tetszik az utolsó mondatod...:D
varrólány
Tibi atya írásait nagyjából ismerem , de Oravecz Nórát csak hallomásból bár az is sok. Van még pár ilyen "szaktanácsadó " akik időt fáradságot nem kímélve megírják a tuti recepteket a nőknek , bár szerintem csak fecsegés magukról. Persze nincs normális talán még normálatlan kapcsolata sem de azért lelkesen írja milyen az igazi nő és mik az elvárások na és persze milyennek kell lennie a férfinak.
Az még nagyobb baj hogy mennyi követője van , hogy legyen még több Oravecz! ?:-)) Már én is abba a hibába estem hogy egyeltalán írok róla !
Aki Én
@Csizmás Kond: ,,A fiktív iszákos pap"
Basszus ember, mekkora felismerés.
Ahogy azt szoktad. Akkor sem érted a hírt, ha benne van a megoldás.
Csizmás Kond
@Aki Én: ...ja és te az a cseppfolyós nyálka...here és prosztatatermék...ezért ne érted.
Hellcat
A tibi atya is csak egy jól felfuttatott termék reklám :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.