Koppenhága — Bakancsra cserélte tűsarkú cipőjét, a királyi frizura helyett pedig copfot és terepszínű sapkát viselt a hét végén Mária dán hercegnő (44). A máskor az eleganciájával feltűnést keltő koronahercegnő ugyanis részt vett a dán önkéntes haderők hét végi harci kiképzésén több mint ötezer egyenruhás honfitársával együtt.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
"A hercegnő nem finnyáskodott, motorcsónakon száguldott, árkot ásott..."

Dánia új családpolitikája is jelentős sikert ért el. Először egy utazási iroda indított kampányt idős szülőknek, hogy küldjék luxusnyaralásra velük élő felnőtt gyermeküket, hogy végre becsajozzanak, és unokákat nemzzenek. "Tedd meg anyukádért, tedd meg Dániáért!” – hangzott a szlogen. Majd Koppenhága városa vitte tovább az ötletet.
A dán kormány pedig magasról letojta a feminista nyavalygást. Ott nem lehetett teleordítani a médiát, hogy "szálljatok ki a bugyinkból!”. Az állam hirdetésekben buzdított a gyermekprojektre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.