Szebeni István riporter eddigi legemlékezetesebb húzása egy bazmegolás volt az M1 éjszakai híradójában, amiért ki is rúgták.

Azóta szerencsére megtalálta a helyét a habonyizált TV2-nél, ahol ma reggel egy olyan benyalós interjút sikerült készítenie Kósa "Kupak" Lajossal, hogy az bármelyik Echo tv-s propagandistának becsületére vált volna.

Élvezze a kőkemény, oknyomozó jellegű kérdéseket, melyeket Ön helyett is feltesz Kósa Lajosnak a bátor riporter!

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemfideszes
@lampa laz: De azért van némi különbség. Az egyik eleve annak született, a másikat a rendszer tette azzá...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
egyvandor
@Szeparepa2: Biztos vagy benne, hogy nincs más lehetőség, mint suttyóknak benyalva felkapaszkodni?
vadnarancs
Azt miért nem kérdezte meg a kupakostól, hogy az asszony vagy ő fog szorítani jobban Risztovért Rióban?
moareka
Ebben az országban, ha élni akarsz, a gerincedet meg kell hajlítanod, mert különben éhen halsz a családoddal együtt...
tothjani
Hát igen egy a polgármesteri hivatalban dolgozó ismerős mesélte, hogy náluk is olyan állapotok vannak, ha kiállna a folyosóra és elkiáltaná magát ki akarja [email protected] a polgármestert akkor a dolgozok agyonvernék egymást.
karma1
Hat erdekes es tanulsagos video volt,... Kulonosen, amikor szebeni a Human Rights-rol ugy beszelt , mint egy Alsogorogbanyalekasi keresztszemes himzokorrol, mert mintha csak ez a kocos tarsasag tegnap alakult volna meg, es nem egy nemzetkozileg elismert es szamontartott intezmenyrol lenne szo.
Sajnos, azt innen eldonteni nem tudom, hogy az ellenzek jogosan hivta e ossze egy rendkivuli ulesre Liget-ugyben a partokat, de a jozan paraszti eszem azt mondja, hogy eppen azert RENDKIVULI -nek elnevezett az ilyen bizottsagi ules, mert HIRTELEN kell osszehivni, dontest hozni egy kerdesben, mert ha meg elotte valamilyen mas bizottsagi ulesen is kellene egyeztetni, akkor - sztem- onmagaban eleg lenne AZ a szakbizottsagi ules, nem lenne szukseg a tobbi part bevonasaval megtartott RENDKIVULIRE...:o((((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.