Több hónapos nyomozás, lehallgatás és házkutatás után emeltek vádat ellene, egy súlyos bűncselekményben való részvétel miatt – írja a hvg.hu.

A cikk szerint, Oszter és társai ellen azért emeltek vádat, mert egy szökésben lévő bűnözőtől több tízmillió forintot csaltak ki segítségnyújtásért cserébe. A Story magazin szerint egy V.T. nevű, gazdasági bűncselekményekkel gyanúsított üzletember adócsalási ügyét próbálta elsimítani Oszter és néhány ügyvéd. Ezért csaltak ki több mint 50 millió forintot a szökésben lévő milliárdostól.

A hvg szerint a vádemelés után az ügyész azt szorgalmazta, hogy börtönbüntetést kapjon Oszter. A vád háromrendbeli befolyással üzérkedés, amiért 2-8 év börtön is járhat.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

moareka
Minden rosszindulat nélkül, ez a "művész úr" maga a bűnözés...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
moareka
Minden rosszindulat nélkül, ez a "művész úr" maga a bűnözés...
justhpeter
Jó kapcsolatokat ápolni a dutyiban is lehet.
human
@Szeparepa2: Ne tévesszen meg, hogy valaki színész vagy énekes, mert az csak az egyik énje, amit nekünk játszik. A valódi ember ugyanúgy gyarló, mint bárki.
eugen4402
@human: Lehet, hogy tévedek, de volt már ő üveggyár-tulajdonos is, még a spontán privatizáció idején. Onnét már csak egy ugrás, hogy amikor ki akarták hallgatni, akkor FBI-ügynökként megtagadta a vallomást, miután töréstesztet csinált a pincegarázsban a kocsijával...
Equus
Azonosult a Nagy Szereppel - nem az első

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok