Szombathy Gyula Jászai Mari-díjas színészt utoljára a Thália Színház falai közt láthatták a nézők, ám egy éve úgy döntött, végleg felhagy fővárosi életével, és vidékre költözik.

„Eladtam a kis belvárosi lakásomat Pesten, és végleg leköltöztem Balatonalmádiba. Korábban évekig ingáztam a két város között, de belefáradtam. Minden szerepemet visszaadtam a Tháliában, és már csak egyetlen egy darabban lépek színpadra Veszprémben, a My Fair Ladyben. Nem való már nekem ez a nyüzsgés, és 72 évesen már nem akarok a színpadon bohóckodni. Ezt meghagyom a fiataloknak. Én már nem akarok szerepelni, ezt az elmúlt 52 évet is meg kell emésztenem. Sok minden történt velem fél évszázad alatt, most itt, a béke szigetén bőven van időm gondolkodni és merengeni a múltamon”

– mondta a Vasárnapi Blikknek Szom­bathy, aki korábban arról is beszélt, hogy sajnálja, hogy a gyerekeire alig jutott ideje a sok színházi és tévés munkája mellett. Balatonalmádi nyugdíjasként igyekszik családjával tölteni minden percét, és bepótolni mindazt, amire a múltban nem jutott idő.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.Doktorovics trinitron dr.
@RonaGyuri: Ön meg egy hülye,ha nem érti meg ,hogy a családjával akar innentől kezdve foglalkozni.72 évesen épp elég a munkából,pihenni kell.Nem hiányzik neki ,hogy lassan tolókocsiban kelljen kitolni,mint Törőcsik Marit.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
Bocsika, összekevertem az árja nyalogány vén ökörrel!
elnyomott
@Horizont: Egy színész nem bohóckodik akkor sem, ha humoros darabban, kabaréban szerepel. A művész a humorban nem ismer tréfát.
Ismétlem, ha egy művész a művészetből kiöregszik, soha nem volt művész. Csak színházi alkalmazott.
RonaGyuri
@Horizont: a személyes tapasztalataimtól próbáltam függetleníteni magamat, mert az egy másik dolog, hogy: egy nagypofájú, arrogáns, önelégült tróger!
RonaGyuri
@Horizont: bocs de abéli vélekedésedet, hogy SALAMON ÉS/VAGY TÖRÖCSIK KATEGÓRIÁJA LENNE NEM LEHET TOLERÁLNI! =))
RonaGyuri
@Horizont: ebben sem értünk egyet! Van olyan szerintem (és mások szerint is) a legjobbak közé tartozó színész-rendező, akivel gyerek korunk óta ismerjük egymást és mint embert nem sokra tartom, sőt. Ettől még ki nem hagynám, ha ő szerepel, vagy rendez! =))
wagabund
Bölcs döntést hozott Szombathy...nekem csak örömet szerzett a szerepeivel.

72 évesen az ember töke már televan a sok nyűggeL

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.