Egy átgondolatlan és roppant nevetséges válasz hozta meg az országos hírnevet annak a fiatal játékosnak, aki (Mária) Terézia helyett Tarzant vélte felfedezni a feladványban.

Reagált a szitokáradatra a Maradj talpon megalázott játékosa

Ráadásul a műsorvezető, Gundel Takács Gábor még jól le is oltotta szegényt, többek között Csitával és a gorilákkal viccelődve. Majd kapott hideget-meleget a kommentelőktől is.

Az Origo szúrta ki, hogy a megalázott játékos Facebookon üzent az őt lehülyézők táborának:

A magyar oktatási rendszert szerintem ne az alapján ítéljék meg, hogy egy tévés vetélkedőben, ahol x kamera figyel, ezt a választ adtam. Sajnálom, hogy ilyen negatív hullámot váltottam ki a kommentelők nagy részéből, nem ez lett volna a célom. Remélem, az utcán való köpködést azt mellőzni fogják, és ha lehet kérni, a családomat, a volt és jelenlegi iskolámat, valamint a tanáraimat ne kezdjék el szidni és minősíteni. Nem gondolom, hogy rászolgáltak erre"

– írta, majd így köszönt el:

Habsburg Tarzan és Mária Terézia kísérje utatokat!

A videó itt tekinthető meg >>

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

troll6
@Csizmás Kond: ... gyalázkodással se!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Ludmilla
mit kell a srácot abajgatni,Mélyszaros Lőrinc sem tudná,mégis övé az ország...vagy rosszul tudom?
qxy
Biztos láttátok a Közgazd. egyetem tanulóit amikor az utcán fel adtak nekik három egyszerű kérdést és nem tudták a választ a kenyérboltos meg kapásból tudta a válaszokat. Az egyik szülő meg kikérte magának hogy a gyerekét hülyének nézték, mert " hirtelen jöttek a kérdések.'
Eriksson
Sajnálatos, hogy ilyen ifjú zsenik bekerülhetnek egy vetélkedőbe. Nem az ő hibájuk, és nem is Gundel Takácsé.
spu00
Sajnos a liberális nevelés csúcsosodott ki.Valamelyik nap a rádióban hallottam, hogy a gyerekek a nagy leterhelés miatt nem tudnak olvasni.Az elemi 1és 2. osztályában mi tanítanak? Ez nem a gyerekek, hanem a tanítók hibája.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.