A 48 évesen is fiatalos és energikus megjelenésű gasztroangyal élete sem csupa vidámság. Borbás Marcsai a Hot! magazinnak arról mesélt, hogy salátán él és szigorú diétán van, ami többek között azzal jár, hogy

a forgatásokon megkóstolt finom ételeket egyszerűen kiköpi egy szalvétába, ha a kamera már nem forog.

Marcsi a természetes külső híve, ezért nem jár arcfelvarrásra, sem pszichológushoz, mint megannyi közismert személy.

Borbás Marcsit az utcán is bántják a külseje miatt

Annak ellenére, hogy kifejezetten ügyel a vonalaira, Marcsit mégis kritizálják az internetes trollok, de az utcán is beszóltak már neki a súlya és a kora miatt.

(Blikk)

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tekla
Mert mi is a baj ezzel a kedves , vidám, érdekes riporter nővel ? Mért kéne fogynia , ez nonszensz , mért kell mindenkinek beteges anorexiásan kinézni ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
Szerintem sok 48 éves nő örülne,ha így nézne ki.A pfujjogók,egyszerűen irigyek.Ennyi.Kevés ember van a médiában,aki ilyen egyszerű,közvetlen,sztárallűröktől mentes.Ugyanúgy el tud beszélgetni a professzorral,mint a bivalybasznádi kisfaluban Bözsi nénivel.Szeretem a műsorait többtízezer emberrel együtt
Jóbarom
Amikor beszélgetős műsorban hallgattam, meglepődtem, hogy milyen okos. Mellesleg az is elterjedt róla, hogy "fideszes". Ez sem korrekt kritika, hiszen a Fidesznek egyes dolgokban igaza lett, másokról persze lehet vitatkozni és módosításokra szorulhatnak. Azt eszik és iszik és olyan amilyen, csak hasznos munkát végezzen amúgy.
idppp
@Jóbarom: De nem végez! Annyit ért a gasztronómiához, mint hajdú a harangöntéshez! Régebben a legelemibb dolgokra is rácsodálkozott, azóta már ezt kinevelték belőle, hogy ne járassa le magát. Tény, hogy nem az eszéért szeretik, ha, saját bevallása szerint a külsejéért sem, akkor vajon miért és kik? Az is sokat mond, meg az is, hogy más tollával ékeskedve szakácskönyvet írt ez a konyhai antitalentum!
Jóbarom
@idppp: Mindenesetre tud a magyar emberek nyelvén beszélni velük és sok csodállatos miliőjű helyet ismertet meg velünk a szélesebb hazában. Mire lenne jó egy szuperokos de unalmas nőszemély. Nem tökéletes, de ki az? Talán a tipikus magyar ember elvárása ilyen.
idppp
@Tekla: Lényegesen többnek gondoltam, mint 56, már elnézést a szókimondásomért! Attól még senki nem lesz rosszabb ember, pláne egy közszereplő, ha ad magára! Ha továbbra is ilyen lompos akar maradni, menjen át valamelyik rádióhoz, van bőven Fidesz csatorna!
tudode
Marcsika pályatévesztett, sőt megtéveszti a nézőit azzal, hogy kóstolgat, aztán kiköpi, na nem a járólapa, egy szalvétába!
.
A külső az nem érdem, az már igen, hogy MILYENNÉ válik emberként bárki, azzal együtt, hogy a kór ELŐRE HALADTÁT emelt fővel kell viselni, nem SANYARGATÁSSAL, megfelelő ÉLETVITELLEL!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.