Medveczky Ilona körülbelül kétszázezret dobott ki – szó szerint – az ablakon.

A díva a Ripostnak vallotta be: figyelmetlenségből saját maga vált meg spórolt pénzétől, méghozzá házimunka közben.

Egész nap virágokat, kaspókat cipeltem, ültettem, locsoltam, gyomláltam, és persze borzasztóan elfáradtam. Nemcsak fizikailag, hanem mentálisan is kimerített a logisztika. Így történhetett meg velem, hogy egy olyan kis szekrényt vittem ki az utcára lomtalanításkor, amiben a megtakarított pénzem volt. Körülbelül kétszázezer forint

– panaszolta Medveczky, aki azért nem adja fel a reményt, hogy megkerül a pénz:

Csak akkor jutott eszembe, hogy hibát követtem el, amikor ledőltem pihenni. Azonnal kirohantam az utcára, de a szekrény már nem volt ott. Kérdezősködtem, hogy látták-e, ki vitte el a ház elől a holmikat, de senki nem tudott semmit. Csak abban bízom, lesz olyan jólelkű a megtaláló, hogy visszajuttatja hozzám az összeget. De nem tudom, vannak-e még ilyen emberek

– mondta.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Muszáj mindíg kitalálni valamit hogy a címlapra kerüljön, a de ez már keserédes.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
panellproli
A "megalázóan alacsony" nyugdíjából, hogy lett százezres megtakarítása, főleg úgy hogy állandóan vásárolgat a kertjébe, és eteti a kutyáit, na meg a plasztikáról és a kilónyi festékekről ne is beszéljünk.Vannak ilyen emberek, akik az állandó rinyálásukkal nyerik az energiát-meg a vén kujonokat, akik busás pénzekkel sietnek segíteni a szerencsétlen árvának.
lampa laz
@Eladott Ország: Kell a sok purdénak a hely, még az is lehet, h a Friderikusz-Fenyő villát is kisajátítja egy 24 órás törvénnyel. Elvégre a vályogputri után dukál nekik a palota.
mariaberta
De sajnálom szegényt,,,,, mert szerinte ő a templom egere. Egy kicsit hazudik ez a templomi egér, nem de?
Veleda
@mariaberta: vagy megitta a misebort és félrebeszél. nem gondolod?
aremy
ez naggyon jóó a semmi nyugdíjából még 200 ezret is sikerült meg spórolnia.akkor el kellene kezdenie spórolni a temetésére is mert hogy néz ki egy félbemaradt temetés??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.