Ördög Nóra kellemetlen helyzetbe került, és jól ki is akadt miatta

Ördög Nóráék a Balatonra utaztak, és ő vitte magával a kutyáját, de a hotel a jelek szerint nem kutyabarát, kitiltották a szálláshelyről az ebet.

"Ha nekem lenne egy 3 csillagos – tehát nem kényes bútorokkal telepakolt – szállodám a Balaton partján egy yacht clubban, ahol a hajótulajdonosok jelentős százalékának van kutyája, és az ottani étteremben is szívesen látják a szőrös vendégeket, eszembe nem jutna kitiltani a szálláshelyről a négylábúakat. De hát ez én vagyok. 2017. Magyarország" – kesergett Nóra.

A kommentekből kiderül, a négylábúak rutinosabb gazdái általában már a foglalás előtt futnak egy kört, és ellenőrzik, hogy az ebet szívesen látják-e, és ha nem, keresnek másik szállás.

Fotó: Propeller archív

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Saját balfékségét próbálja mentegetni. A szállásadót mindig meg kell kérdezni, hogy lehet-e kutyát vinni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sokanvagyunk
@human: Balfékségét még közzé is teszi.
Peller Anikó
Én értékelem Nórit, mert én is felháborodnék ha kitiltanák a szállodából az alligátoromat. De a jobb helyekre anakondával járok ebédelni.
lampa laz
Vigyen el az ördög, te ördög, ha ez a legnagyobb problémád. Amúgy a szárásával minden rendben? Nehogy holnap meg ezen akadj ki.
papa.49
Nocsak a ,,nemzeti műsorvezetőt,, kitiltották a kutyája miatt, hát ez skandalum, lesz is nav. ellenőrzés hamarosan, még a kukákat is megnézik!!!
Hari
Úgy elszállt magától a kis hölgy, hogy azt hitte neki minden megengedett. Ez pedig mifelénk csak egy valakinek dukál ! A helyes megfejtők között egy életnagyságú portrét sorsolunk ki !
eszegfu
Mindenkinek joga van "kiskedvencét" oda vinni, ahova akarja, de a kötelessége, hogy megkérdezze: fogadják, vagy sem. U.is a "kiskedvenc" nélkülieknek is joguk van embertársuk állatai nélkül élvezni egy étkezést, vagy egy nyaralást. Ha valóban szereti az állatát és fontos is neki, akkor a legelemibb dolog, hogy ugy választ az ember szállást, éttermet, ahol "vállalják" ezt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.