Hogy ötven felett mi lesz, abba bele se akarok gondolni! – idézte a 24.hu Till Attila Best magazinnak adott interjúját.

Nagy kihívás számomra, hogy elfogadjam az öregedést, amitől egyszerűen rettegek. Harminc után mintha az ember már nem lenne benne annyira a saját mindennapjaiban. Elkezdi magát valahogy kívülről nézni, összehasonlítani másokkal, és ez elviszi a fókuszt.

- mondta a műsorvezető.

Az interjú további részletei itt olvashatóak.

Címlapkép: Youtube

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
Kedves Tilla! Egyetlen megoldás van az öregedés ellen ! Nem írom le, mert bioztos vagyok benne hogy te is tudod! Na nem a plasztikai műtétek sorozatára gondolok!
36
Hiszti. Na, mi van Tilla? Egy szétcsapott este után, már nem úgy regenerálódik az ember, mi? Vannak dolgok, amik egy idő után már, korunknál fogva sem/nem ildomosak. Ilyen a hajnalig tartó buli is. Vagy viseld a következményeit és ne hisztériázz.
wagabund
..."Hogy ötven felett mi lesz, abba bele se akarok gondolni!"...

mi lenne hülyegyerek? semmi. pánikolni ráérsz akkor, ha kihúznak az MR-ből, és a konzílium egyértelműen megállapítja:.. menthetetlen...ennyi volt.

de addig? ugyan kérem...

megasztán van még pár millió ember ötven előtt, és ötven után...
Dr plágium
Kedves Tilla! Egyetlen megoldás van az öregedés ellen ! Nem írom le, mert bioztos vagyok benne hogy te is tudod! Na nem a plasztikai műtétek sorozatára gondolok!
wagabund
amikor fiatalabb koromban azt találtam mondani betonkeverés után hullafáradtan, hogy nehéz az élet!, az apám csak annyit mondott: le kell tenni!
terlasz
@Szeparepa2: Muszáj így beszélni egy emberről, aki valószínűleg nem ártott neked?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.